[ Glavni meni ] [ Postanite član ]

 Sexy portreti pojedinih znakova

 

Da u astrologiji ima "ono nešto" osvjedočilo se već mnogo ljudi. Na ovoj stranici opisujemo vam seksualne karakteristike pojedinih znakova. Na tekstove možete gledati i sa podsmjehom no, vjerujte mi na riječ: Astrologiju sam koristio nebrojeno puta i bila mi je od velike koristi u bar 80% slučajeva... 

 

Ovan

Bik

Blizanci

Rak

Lav

Djevica

Vaga

Škorpija

Strijelac

Jarac

Vodenjak

Ribe

 

 

O v a n

Erogene zone - kosa, uši, lice - glava opčenito 

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 10
Seksualno zračenje  - 8
Seksualni talent  - 4

Od svih žena, apstinencija joj najteže pada. Traži goli seks bez puno kompliciranja sa predigrama. Voli jake i čvrste muškarce ali i one koji će joj biti podređeni. Čak i najsramežljivija od njih najviše voli biti "gore" kontrolirajući i određujući sve pokrete. Dominantna je a nerijetko i domina. Voli slušati stenjanje i jecanje muškarca. Kad je obuzme strast vrišti, grize, grebe često ostavljajući krvave tragove na partnerovim leđima. Voli šokirati, uživa radeći nedozvoljeno i isprobava sve što joj se nudi. Seks sa njom uvijek je žestok i svaki se muškarac koji je u potpunosti zadovolji može osjećati pravim herojem.

 - Muškarac

Seksualna energija - 9
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 6

Ogromna energija koja kod ovnica izaziva strast kod ovnova se obično pretvara u agresivnost. On želi biti ljubavnik nad ljubavnicima. Od svih ostalih znakova, ovan ima najmanje strpljenja te u krevetu želi odmah preći na stvar. Predigra? Nebitna je. No, savjet njegovim ljubavnicama. Njegova se sirovost s malo takta (čitaj: pohvale njegove muževnosti) i par sugestija u smislu "ovako češ me bolje zadovoljiti" može preodgojiti te se od njega može napraviti vrhunski ljubavnik koji neće prezati ni pred čim da svoju partnericu dovede do ekstaze.

B i k

Erogene zone - potiljak i vrat

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 10
Seksualno zračenje  - 7
Seksualni talent  - 7

Da bi mogla uživati u seksu treba imati osjećaj sigurnosti pa se najčešće seksa sa osobom s kojom je u čvrstoj vezi. Ne voli na brzaka. Treba joj vremena ali kad svršava onda je to erupcija. Traži dugotrajnu predigru punu maženja i nježnosti da bi se onda napokon prepustila svom partneru. Jako je uzbuđuje pomisao da je tu na milost i nemilost svojeg partnera. Nježna je i rado se mazi, masira a obožava i sve oralno. Nisu joj potrebna pomagala ali iz radoznalosti neće ništa ni odbiti.

 - Muškarac

Seksualna energija - 10
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 8

Muški bikovi prepuni su energije i vrlo su strastveni. Želja im je do kraja ispucati svoju požudu ali u što komfornijem okruženju. U želji da do kraja zadovolje svoja čula, često će u krevet donositi i hranu koju vole gotovo jednako kao i seks. U krevetu ga se mora obuzdavati. Skloniji je biti robustan više nego maštovit. Pouzdan je po pitanju snage ali je sirov za rafiniranost i osjećajnost.

B l i z a n c i

Erogene zone - ruke, pogotovo šake i prsti

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 3
Seksualno zračenje  - 8
Seksualni talent  - 6

Žena blizanac voli promjene. Seks svaki puta treba biti nekakva drugačija igra. Ako to nije moguće s jednim muškarcem, onda će ih imati više. Ako ni oni ne zadovolje, posegnut će i za drugom ženom. Sudjelovat će u svemu bez ikakvih ustručavanja. Spretna je s prstima i dok ljubi pronalazit će vam i stimulirati erogene zone. Voli eksperimentirati sa odjećom pa joj nisu strane ni travestitske zabave. 

- Muškarac

Seksualna energija - 6
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 5

Voli to raditi posvuda i sa mnogo žena. Govori ono što žene žele čuti te ih lako zavodi i odvodi u krevet gdje ih obično razočara jer mu je bitniji cilj zadovoljiti svoju radoznalost nego svoju partnericu. Voli to raditi na svjetlu a pogotovo pred ogledalom jer je istovremeno i glumac i gledatelj. Više ga uzbuđuje pogled na seksualnost nego sam čin. Orgazam doživljava brzo i burno nakon čega se često pita da li je sve ovo uopće bilo vrijedno truda...

R a k

Erogene zone - ruke i grudi

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 4
Seksualno zračenje  - 6
Seksualni talent  - 7

Osjetljiva i maštovita. Instinktivno zna što je potrebno da bi svijet bio bolji - nahraniti mu tijelo i dušu. No, prije nego zaronite s njom u krevet pripremite se na čudljivost i tajanstvenost. Erogene zone su joj grudi i ruke ali ona ima i kliješta koja ništa ne ispuštaju. Samo lome ako plijen pokuša bježati.

- Muškarac

Seksualna energija - 3
Seksualno zračenje - 4
Seksualni talent - 7

Ovo je svakako "najženstveniji" muški znak zodijaka i nije mu se lako nositi s time. Lijepe žene ga uzbuđuju, pametne očaravaju, dobrim ženama se divi a u krevet će s onom koja ga zamota u pelene i dozvoli  mu biti "zločesta beba" koja će svojim ručicama pipati sve okolo. Često zavodi i na sažaljenje.

L a v

Erogene zone - leđa i kičma

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 8
Seksualno zračenje  - 8
Seksualni talent  - 9

Ona je kraljica i očekuje da se tako i odnosite prema njoj. Ubjedite li ju da je "naj" po svim pitanjima, neće vam biti teško ni odvesti je u krevet. Nikada se nigdje ne ponaša onako kako se to očekuje od nje pa je zbog toga i stalno predmet ogovaranja. U krevetu je najvatrenija i najtemperamentnija Amazonka, a često grize i grebe kao pravi lav. 

 - Muškarac

Seksualna energija - 7
Seksualno zračenje - 9
Seksualni talent - 7

Muškarac lav jedan je od najpoželjnijih znakova zodijaka. Često je vrlo narcisoidan pa će uvjeriti i sebe i vas da se svijet vrti samo oko njega. Voli biti zaljubljen i igrati ulogu najvećeg ljubavnika na svijetu pa će vas često uvjeravati i da je najbolji ševac na svijetu te da boljeg od njega praktički i nema. Seks je za njega nešto vrlo spektakularno i dramatično. Često je i egzibicionist pa voli seks na otvorenom - uglavnom bilo gdje gdje bi ga netko mogao vidjeti. Voli hodati gol i često sanja o seksu sa izvanzemaljcima.

 

D j e v i c a

Erogena zona - vrat, pupak i donji dio trbuha

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 8
Seksualno zračenje  - 6
Seksualni talent  - 7

U krevet obično odlazi tek kada je sigurna da ste upravo vi taj "plod" koji ona želi spremiti za zimu. Kvaliteta joj je bitnija od kvantitete makar ni ovo drugo nije na odmet. Žena djevica obično nije opsjednuta djevićanstvom dapače, vrlo je seksi. Vrlo je vješta i poduzetna u krevetu i obično točno zna kako i zašto je treba stimulirati da dođe do vrhunca. Kod nje je jedini problem u tome što to ne želi raditi baš onda kad vi to želite nego samo onda kad to ona želi.

 - Muškarac

Seksualna energija - 6
Seksualno zračenje - 4
Seksualni talent - 4

Detaljno uputstvo za upotrebu koje se nalazi na vrečicama za juhu trebalo bi se naći i pored kreveta. Njegove su potrebe vrlo prizemne, a problem je i u tome što mu obično treba puno vremena za pripremu i zagrijavanje pred seks. Sve mora biti do u detalje isplanirano da ne dođe do kakve greške. Zbog toga, s njim treba stalno ponavljati iste pokrete, poze i zagrljaje dok sve ne shvati i time dobije na sigurnosti i samopouzdanju. Tek tada će se početi opuštati i dozvoljavati svojoj mašti da se razmaše što znači da će početi razmišljati i o grupnom seksu sa dvije žene, tri, cijelim uredom...

V a g a

Erogene zone - izuzetna osjetljivost na spolnim organima

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 7
Seksualno zračenje  - 9
Seksualni talent  - 7

S Venerom kao dominantnim planetom, simbolom ljepote i sklada ali iznad svega i ljubavi i erotike, vaga je obično najljepša ali i "najjebozovnija" žena zodijaka. Vage su idealne ljubavnice koje obožavaju maziti ali i biti mažene. Prvenstveno ćete ih osvojiti svojim što ljepšim izgledom tijela ali i uma koji na njih često djeluje kao najbolji afrodizijak. Obično su joj potrebna mnoga ljubavna iskustva da bi naučila kako voljeti u krevetu jer ona voli radi voljenja a ne radi druge osobe (čitaj - jednostavno nezna reći NE). Uživa osvajati i biti osvajana, ali ne i dugo se zadržavati u krevetu iste osobe. 

 - Muškarac

Seksualna energija - 7
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 6

Ovaj najveći šarmer zodijaka u krevet će vas odvesti svojom gitarom i upravo ispjevanom pjesmom posvećenom samo vama. Najsretniji je kad je zaljubljen. Osvajač je koji se dokazuje i puno prije kreveta, a kad vas tamo i odvede, iznenadit će vas i svojim muškim osobinama pa mu se samo prepustite, uživajte s njim, ne gušite ga i - ne očekujte nikakvu vjernost. U krevetu je vrlo tašt. Pustite ga da ponekad mašta o divljem, sirovom seksu.

Š k o r p i j a

Erogene zone - predio genitalija

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 10
Seksualno zračenje  - 9
Seksualni talent  - 7

Žestoka je. Vrlo intenzivno doživljava seksualnost pa joj nisu toliko bitne razne poze i tehnike jer je to zapravo samo odvlači od onog bitnog - dugotrajnog divljeg seksa. Bitno je da je njezin ljubavnik izdržljiv i u krevetu traži borbu. Želi ga pretvoriti u roba da bi na kraju i sama bila potčinjena. Voli da je se liže i siše po cijelom tijelu i jedna je od rijetkih koja i na taj način može doseći vrhunac. Svršava tresući se cijelim tijelom kao zemlja za vrijeme zemljotresa.

 - Muškarac

Seksualna energija - 10
Seksualno zračenje - 8
Seksualni talent - 7

Uvjerenja je da sve žene zapravo žele biti silovane. U krevetu konstantno navaljuje, grubo, gotovo divljački ljubi, grize, siše, štipa i kad njegove partnerice počinju stenjati od bola i neugode on tek tada nastavlja uvjeren da je na pravom putu. Žena mora odmah biti spremna za njega jer je on nema vremena čekati. Ako nije spremna - to je njezin problem. Ona se jednostavno mora potčiniti a uzbuđuje ga i ako se ona odupire pa će mu njezino branjenje i protesti samo još više uzburkati strast. Voli ševiti na stolu, podu, bazenu ili bilo gdje drugdje gdje do izražaja dolazi njegova divlja i nagla narav. Ukoliko će se njegovoj partnerici sviđati ovakav seks, bit će potpuno sretna i zadovoljena ali neka ne računa da će joj biti vjeran.

S t r i j e l a c

Erogene zone - kosa, bokovi, unutrašnjost bedara

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 5
Seksualno zračenje  - 8
Seksualni talent  - 4

Dogodit će joj se svagdje pod vedrim nebom. Na kiši ili na suncu, u baraci ili šatoru, na plaži ili u šumi, zimi ili ljeti. U svakom slučaju vani. Svježi zrak dio je predigre koja neće dugo trajati jer ona želi čim prije preći na stvar. Svog ljubavnika obožava zadirkivati i dražiti tehnikama kao na primjer "radi i stani" (kad osjeti da je blizu vrhunca ukipi se i ne dozvoljava mu da svrši). Kad opet osjeti da će on posustati započinje sve iz početka. Nema ljutnje ako on ipak prerano svrši - zadovoljit će se masturbacijom pored njega. Ne voli komplicirane, osjećajne, egzotične ili ekscesne ljubavnike već one jednostavne - koji neće previše komplicirati stvar. Poslije, a često i usred samog seksa voli započeti razgovor kao da je to najnormalnija stvar...

 - Muškarac

Seksualna energija - 6
Seksualno zračenje - 9
Seksualni talent - 7

Prvenstveno je lovac. Zavođenje i predigra mu znače više od samog seksa u kojem uživa ali mu nije nešto posebno. Uglavnom prebrzo svrši pa, želi li i njegova partnerica biti zadovoljena - mora se sama pobrinuti za to. Spretan je na jeziku i sa prstima a rado se i trlja o njezino tijelo. Najviše ga napaljuju njezine noge. Uvjerenja je da užitak treba tražiti u kvantiteti a ne u kvaliteti. Nije vjeran. 

J a r a c

Erogene zone - pupak, unutarnja strana koljena, pazuh

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 8
Seksualno zračenje  - 2
Seksualni talent  - 4

Ne želi biti ničija igračka. Prije odlaska u krevet mora biti apsolutno sigurna u njega i njegove ozbiljne namjere. Bez obzira na njegov trud, komplimente, darove i postupke, trenutak odlaska u krevet određuje ona. Kada je napokon spremna onda to radi odmah. U samo nekoliko trenutaka dostiže veliko uzbuđenje, preuzima vodstvo i određuje pravila igre. Poticajna je, dominantna i jako izdržljiva. Gospodarica je koja osobito voli jahati stalno kontrolirajući ritam, odlučna da pošto - poto izbori svoj orgazam. Blizu vrhunca počinje vrištati, grepsti, gristi i udarati. Izdržljivi muškarci beskrajno će uživati u njenom tijelu i njezinoj vjernosti. One ostale, odbacit će i radije apstinirati. 

- Muškarac

Seksualna energija - 7
Seksualno zračenje - 2
Seksualni talent - 6

Maratonac je i majstor samokontrole. Često teži nečem uzvišenijem, želi sublimirati seksualnu energiju i iskoristiti je za intelektualne ambicije što pak opet vodi do čestih orgazama tokom sna... Žene cijene njegovu izdržljivost koja se bazira na njegovoj samokontroli no upravo zbog toga dolazi i do manjka sposobnosti za predanost i mentalno sudjelovanje u procesu. Rado simulira silovanje pa će, pogotovo kad osjeti otpor, krenuti još nasilnije. Krajnje je nezadovoljan ako će ga partnerica pokušati savjetovati pa joj jedino ostaje da ga pokuša usmjeriti svojim uzdisajima i stenjanjem. Ako shvati kako s njime treba postupati, bit će joj vjeran.

V o d e n j a k

Erogene zone - listovi nogu i skoro svi zglobovi

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 3
Seksualno zračenje  - 8
Seksualni talent  - 7

Traži dugu predigru. Lagene i nježne, beskonačne dodire. Tako će i ona najradije svog partnera uzbuditi lagano klizeći svojim trepavicama po njegovim najosjetljivijim mjestima. Nikada je ne ponesu neutaživi porivi i neobuzdana strast uživanja. Vrlo je maštovita i trudi se učiniti sve kako bi zadovoljila svog partnera. Najintenzivnije od svih ostalih znakova prati prohtjeve partnera prilagođavajući mu se maksimalno. Ljubav voli voditi u bazenu, na klupi u parku, prirodi. Njenu spremnost na sve mnogi tumače njezinom ravnodušnošću što i nije daleko od istine.  

 - Muškarac

Seksualna energija - 3
Seksualno zračenje - 9
Seksualni talent - 3

Tijekom predigre ne rijetko ga partnerica mora opomenuti jer mu se dešava da jednostavno odluta opsjednut vlastitom umješnošću. Događa mu se i da za vrijeme vođenja ljubavi jednostavno zaboravi na partnericu misleći svoje misli i maštajući. Njena je jedina šansa da mu se otvoreno počne diviti da bi onda zaplamtio i učinio sve što ona želi. Često se prisjeća svog djetinjstva i bezbroj kombinacija zabave koju, eksperimentirajući pokušava primijeniti i u krevetu. Samo žene koje će znati upravljati njime mogu se nadati kakvom - takvom užitku. 

R i b e

Erogene zone - stopala, prsti na nogama

- Žena

(ocjene su od 1 do 10)

Seksualna energija  - 5
Seksualno zračenje  - 6
Seksualni talent  - 7

Nije za seks na eks niti joj je potreban svakodnevno. No, kad ipak dođe do njega onda to mora biti prava fešta sa uzbudljivim rubljem, svijećama, mirisima... Najbolje je da sve započne u kadi ili ispod tuša, slijedi pjenušac pa vodeni krevet. Kada je opuštena i kad ne mora potiskivati svoj glumački talent, kricima će, uzdasima i prštećim uzbuđenjem natjerati i partnera do vrhunskog užitka. Privlaće je i ekstremi pa je čest gost na mazohističkim zabavama gdje do punog izražaja dolazi njena sklonost da bude robinja, da je se veže i zlorabi na sve moguće načine. Najžešća je pri kraju menstruacije.  

- Muškarac

Seksualna energija - 4
Seksualno zračenje - 4
Seksualni talent - 5

Najviše voli starije, iskusne, često i udane, na seks spremne žene. Ljubavnica ga mora svlačiti polagano i s divljenjem. Jako ga uzbuđuju ženska stopala i voli kad ga se njima dodiruje. No ipak mu je najdraža zamisao da neka "nadžena" od njega traži nešto nezamislivo što nikako ne može ispuniti pa ga ona kažnjava. Seks bez boli za njega je samo polovica užitka. Ljubavnik je s bujnom maštom sklon potčinjavanju pa će bez ikakvih predrasuda sudjelovati u grupnom sado-mazo seksu.