[ Glavni meni ] [ Postanite član ]

Sexy igra 1 - Muškarci

Pobrinite se da vi i vaša partnerica budete sami u polumračnoj, ugodno toploj prostoriji s krevetom. Pripremite jedno alkoholno piće (alkohol je za žene afrodizijak) za koje znate da ga voli i pustite laganu diskretnu glazbu.

Počnite vlažnim poljupcem i toplim zagrljajem te joj sugerirajte da se opusti i prepusti vama. Počnite ju polako svlačiti ali ne dalje od donjeg rublja. 

Polegnite ju na trbuh te joj laganim pokretima masirajte leđa, guzu, noge i stopala ne dodirujući najosjetljivije dijelove. Radite to polako i nježno jer će ju to dodatno opustiti. 

Otkopčajte joj grudnjak i zamolite da se okrene. Sad joj polako izmasirajte stopala, noge, ramena i vrat a tek "nehotice" okrznite i koju erogenu zonu.

Kad primjetite da je počela reagirati na dodire, mazite ju dalje usnama i jezikom počevši od vrata, preko grudiju prema vagini. Ne dodirujte vaginu već je ljubite okolo polako joj skidajući gačice. Zatim po butinama polako prelazeći na velike usmine, male i klitoris. 

Bilo bi dobro da je tako možete dovesti do vrhunca. Ako je potrebno, upotrijebite i svoj penis a klitoris nastavite maziti prstima. 

Klitoris je obično najosjetljiviji na svom vrhu no to je nekim ženama prejak osjećaj pa je mazite gdje joj paše. 

Važno je da vaša partnerica doživi vrhunac jer je to trenutak nakon kojeg bi se i vama moglo nešto desiti...

Rezime:

  • piće, poljubac i zagrljaj

  • svucite ju do donjeg rublja

  • mazite ju polegnutu na trbuh pa na leđima

  • ljubite ju od vrata na dolje pa po vagini do orgazma

Sretno,