[ Glavni meni ] [ Postanite član ]

Sexy igra 1 - Žene

Nakon što ste se s partnerom našli na mjestu održavanja igre opustite se i prepustite njegovim rukama. Tek kad doživite vrhunac (nadam se da hoćete) počinje vaša uloga.

Nakon što se odmorite, svu pažnju usredotočite na partnerov užitak. Navedite partnera da udobno sjedne ili legne i opusti se. Ljubite ga. Dopustite da Vam dira grudi i guzu dok ćete ga polagano prstima (noktima) grebuckati od koljena prema gore bez dodirivanja njegovog penisa.

Kad primjetite da je "spreman" počnite to raditi po njegovom penisu od testisa prema gore. Ne dajete da Vas partner požuruje. Što će duže trajati, više ćete ga izluditi.

Nakon toga uhvatite rukom njegov vrh njegovog penisa pa lagano prođite prema dolje naizmjence jednom, pa drugom rukom. Tu ostavljamo vama na izbor da ga do "kraja" dovedete na taj način ili ćete uz to još i jezikom prolaziti po njegovom glaviću.

Za dodatno "agoniju", možete prekinuti svaku aktivnost kad osjetite da se Vašem partneru približava vrhunac. To možete ponoviti nekoliko puta, dok u partnerovim očima ne primjetite “ludilo”, odnosno kad Vaš partner ne može više “izdržati”. U jednom od prekida možete se dogovoriti i kako će izgledati njegov vrhunac pa mu dopustite da svrši u vaša usta, po licu, grudima ili kako već poželi.

Dodatno uzbuđenje za vrijeme igre možete pojačati i tako da ga povremeno pogledate u oči, divite se njegovom penisu, tepate mu ili govorite da svoj "metak" ispali po vašim sisama (ovisno o tome što znate da voli čuti).

Rezime:

  • grebuckanje od koljena na gore

  • grebuckanje penisa

  • prolaženje rukom od glavića do testisa

  • nedajte da odmah svrši

Sretno,