[Glavni meni]  [Postanite član]

Sexy Literatura
 

SUPERSEKS - Tracey Cox 

Supervruči seksualni priručnik koji nudi suvremen, duhovit i nadasve promišljen pogled na seks u novom tisučljeću. Iznimno lijepo ilustrirana knjiga dobro oslikava autoričinu jedinstvenu nadarenost da o seksu piše na iskren i zabavan način. Priručnik pokriva i otkriva sve od podrobnosti muške i ženske anatomije do najboljih tehnika vođenja ljubavi - ukratko, nedostignut vodič po svijetu seksa koji svakome može pomoći da postane supersekspert.

ZNANJE
190 stranica, meki uvez, 18x23 cm - Kat. br. 14.53, 190 kn
 

SUPERFLERT - Tracey Cox

Želite li znati tko vas želi zavesti, a tko se ponaša samo prijateljski? Sviđate se nekoj osobi, a da to ona još ni sama ne zna? Spremite se za učenje ozbiljnih strategija zavođenja i čitanja "govora tijela" koje će vam omogućiti da se uvučete u srce (gotovo) svakoga tko vam se sviđa. Ako ste se ikad zapitali "sviđam li mu/joj se?", ovaj će vam zabavan i vrlo duhovito napisan priručnik pomoći da poboljšate svoj seksipil i suprotnome spolu postanete mnogo privlačniji.

ZNANJE
190 stranica, meki uvez, 18x23 cm - Kat. br. 14.57, 190 kn  

S faktor - Striptiz fitnes za svaku ženu - Sheila Kelly

Kombinirajući jogu, ples, i erotske pokrete, S faktor je revolucionarno nova tehnika pokreta koja pruža zdrave kardio vježbe kao i neke nove trikove za spavaću sobu. Tonira mišiće, učvršćuje tijelo, povećava fleksibilnost, skida suvišne kilograme i povećava nivo energije tijela. Ilustriran stotinama fotografija koje korak po korak pokazuju kako napraviti svaki pokret, vježbe su senzualne pa ipak zahtijevne, tražeći od vas ravnotežu snage i spretnosti. Knjiga sadrži 15, 45 i 60 minutne vježbe dizajnirane za razgibavanje i toniranje svake mišićne grupe. Također donosi segmentirane pokrete oko motke koji se fokusiraju na gornji dio tijela i snagu abdomena."Koristite tijelo i dopustite da vaša senzualnost ostavlja bez daha i mami uzdahe" (Nacional, Extra, lipanj 2004.)

Biovega d.o.o. 242 str., meki uvez

Steven Carter & Julia Sokol - ŠTO PAMETNE ŽENE ZNAJU

Ne morate biti genijalni da biste znali s muškarcima, dovoljno je da ste pametni. Jer, pametne žene znaju da su dobile iskustvo kad nisu dobile ono što su htjele. Knjiga koju bi svaka žena trebala nositi u torbici!

Andrijići d.o.o.

Opseg: 112 str, mali format A7, meki uvez. Cijena - 28 kn

Steven Carter i Julia Sokol - MUŠKARCI VOLE ŽENE KOJE VOLE SEBE

Veza nije arena ni boksački ring, veza je proces. Najpametnija žena zna da biti u odnosu koji podrazumijeva obavezu ne znači nužno biti u braku; niti znači imati kuću iz bajke ili biti neprekidno obasipana skupim poklonima. Imati ljubavni odnos koji podrazumijeva međusobnu obavezu znači prihvatiti se posla – praveći kompromise, živeći svakodnevnicu s drugim ljudskim bićem koje nema uvijek iste želje, potrebe, strahove, snove, čiji se unutarnji termostat razlikuje od vašeg jednako kao i vrijeme odlaska na spavanje. Da, takva veza nije strašno romantična. Ali je stvarna. I značjna. I posebna. A pametne žene znaju da je i - vrlo pametna. 

Andrijići d.o.o.

Opseg: 230 str, meki uvez, Cijena - 144 kn

Zdenka Andrijić - MUDRICE O MUŠKARCIMA

Mala knjiga o muškarcima, pisana njihovim rečenicama, ali i rečenicama žena koje ih itekako dobro poznaju. O strasti i seksu, o hrani i novcu, ljubavi i poslu, o onome što pokreće muškarce oko nas.

Andrijići d.o.o.

Opseg: 160 str, mali format A7, meki uvez. Cijena - 28 kn

Zdenka Andrijić - AKO VOLITE - knjiga ljubavnih horoskopa

Ljubav je jedan od najčešćih razloga zbog kojih se ljudi obraćaju astrologu. Ova je knjiga pokušaj odgovora na neka od brojnih pitanja koja stalno upućuju zaljubljeni. Priča o ljubavi zapisana je u svakoj natalnoj karti i u ovoj ju je knjizi autorica nastojala što vjernije prenijeti, onako kako ju je iščitala iz – vjerovali ili ne – 720 horoskopa! Šezdesete generacija Ovnova, Bikova, Blizanaca, Rakova, Lavova, Djevica, Vaga, Škorpiona, Strijelaca, Jaraca, Vodenjaka i Riba upisano je u ovu knjigu, šezdeset godišta (od 1931. do 1990.) za svaki znak posebno! Jer, nitko osim neba ne zna da li vas on/a voli. Ali, nebo – o da, nebo to sigurno zna! 

Andrijići d.o.o.

Opseg: 568 str, meki uvez. Cijena - 210 kn

Zdenka Andrijić - MUDRICE O ŽENAMA

Mala, mudra knjiga o ženama. Nasmijava nas otkrivajući njihovo ponašanje, strahove i slabosti, ali nas i rastužuje pokazujući svakodnevne terete ženskih života.

 

Andrijići d.o.o.

Opseg: 160 str, mali format A7, meki uvez. Cijena - 28 kn

Zadovoljenje - Umijeće postizanja ženskog orgazma 
- Kim Cattrall i Mark Levinson

Knjiga o seksu Kim Catrall, glumice koja u seriji «Seks i grad» igra nezajažljivu Samanthu, svojevrstan je priručnik o ljubavi i produbljivanju ljubavnog i seksualnog odnosa koja raznim tehnikama muškarce usmjeravaju kako da postanu što bolji ljubavnici i razumiju tajnovitu žensku seksualnost. Žene, pak, uči kako da prihvate svoju seksualnost, počnu uživati u njoj i bez straha otvoreno partneru kažu što žele. Upravo u iskrenosti i oslobađanju u partnerskome odnosu autori vide ključ za ljubavno i seksualno zadovoljstvo.
Jasan tekst i više od 100 velikih ilustracija razumljivo i otvoreno govore o ljubavi i raznim tehnikama koje muškarcima i ženama pomaže da ostvare vezu na dubljoj razini.

Biovega d.o.o. 144. str., tvrdi uvez

LJUBAV OČIMA ZNANOSTI - Michel Odent

Zašto sve kulture ritualno remete prvi kontakt između majke i novorođenčeta? Zašto se, do sada, evolutivna prednost pridavala razvoju ljudskih potencijala u sposobnost za agresiju umjesto u sposobnost za ljubav? Sve do nedavno ljubav je bila područje pjesnika, umjetnika i filozofa, no od nedavna se izučava iz mnogostrukih znanstvenih perspektiva. Autor dokazuje da je specijalizirani pristup previdio važnost ljubavi kao potencijalno nove strategije za ljudsko preživljavanje i da stara strategija - dominiranje prirodom i drugim ljudskim skupinama - više nije prikladna.

Opseg: 130 str., A5 - CIJENA 50,oo kn

Naručite knjigu

SEKSUALNA ENERGIJA I YOGA - Elisabeth Haich

Postoji samo jedna kreativna energija - koja se očituje u rasponu od seksualne energije kao svoje najniže forme, pa sve do uzvišene duhovno nebeske snage... Zemaljski život navodi čovjeka na podizanje njegove svijesti na više produhovljene razine, na sve veću budnost i svjesnost sve dok konačno ne dosegne božansku svesvijest. To je svrha njegovog života...

Opseg: 246 str. A5- CIJENA: 80,oo kn

Naručite knjigu

TANTRA - BLJEŠTAVILO ŽIVOTA - Davor Stančić

Uvodno djelo Davora Stančića, suvremenoga učitelja Tantre i većeg broja drugih metoda osobnog razvoja. Govori o mogućnostima koje nam pruža upoznavanje i aktivno ovladavanje istočnjačkom ljubavnom kulturom. Pisana je iz prve ruke i punog srca. Autor iznosi svoja osobna iskustva i iskustva polaznika njegovih seminara. Ovo je knjiga o punim mogućnostima vaše seksualnosti, o evolutivnoj, božanskoj svrsi koja leži u njenoj osnovi. Ovo je knjiga o istinama koje ste oduvijek slutili, ali Vam ih nikada nitko nije znao potvrditi i uputiti Vas kako da ih ostvarite.
Knjiga je predviđena za uporabu s videovrpcom TANTRA TEČAJ I i knjigom Tantra - jahanje tigra

Opseg: 160 str. A5 - CIJENA: 52,oo kn

Naručite knjigu

ZEN SEKS: Put vođenja ljubavi - Filip Tošio Sudo

Kada prvi put čuju za zen seks, mnogi čitatelji će se možda zapitati što bi to mogao biti zen u vezi sa seksom. Ova knjiga objašnjava da zen seks zaista postoji i da je nešto više od minimalnog - zapravo, on može dovesti do vrhunskog uzbuđenja.
U životu mnogi putevi vode ka dostizanju prave mudrosti. Zen je jedan od njih. Seks također. Ovdje se ta dva puta spajaju.

Opseg: 194 str. A5 - CIJENA: 75,oo kn

Naručite knjigu

TANTRA MAGAZIN

Magazin TANTRA je ilustrirani tromjesečnik koji u svakom broju donosi praktične upute za poboljšanje seksualnog života, odgovore na pitanja čitatelja, kontakt rubriku, te druge domaće i inozemne radove i zbivanje na temu Tantre.
Do sada je izašlo 8 brojeva magazina. Samo prva dva broja se moglo kupiti na novinskim kioscima.

Cijena pojedinog broja je 25,00 kn - Godišnja pretplata 100,00 kn.

Naručite časopis

Junf - Mary Karr

Nagrade: Notable Book magazina New York Times i Best Book 2000. proglašena od časopisa Entertainment Weekly, Us i internet stranice Amazon.com

U ovom dugo očekivanom romanu Mary Karr još jednom pokušava pobjeći od uzbuđenja i strahova svog psihičkog i fizičkog buđenja, silovito se sudarajući s autoritetom u svim njegovim oblicima, od ravnateljevog ureda do zatvorske ćelije. Žudeći, poput svih tinejdžera, za idealnom ljubavi i izabranikom svog srca s kojim će se ponovno osjećati ispunjeno, ona dijeli sudbinu šarolikog i skandaloznog društva: surfera, jogija, pravih pravcatih genija.

Celeber
Meki uvez, 336 str, 12x19 cm, Cijena: 65,00 Kn

Bombon - Mian Mian

Sada po prvi put dostupna u prijevodu na hrvatski jezik, Bombon je potresna priča o riziku i čežnji, priča o mladoj Kineskinji koja se probija kroz život u svijetu koji je, kako se čini, lišen bilo kakvih smjernica. Hong, koja pripovijeda cijelu priču, napušta srednju školu i sa sedamnaest godina bježi od kuće u pogranični grad Shenzen. Upušta se u vezu s mladim glazbenikom, a zatim zajedno uranjaju u pakao alkohola, droge i neumjerenosti, u život koji ne uspijeva zadovoljiti Honginu čežnju za istinskom osobnošću i ljubavi koja bi je odredila.Drski, prodorni i brutalno iskreni glas Mian Mian označava tjeskobu čitave generacije. Ovaj zapanjujući roman predstavlja bujicu seksa, droge i rock'n'rolla i otkriva nam modernu Kinu koju nikad prije nismo vidjeli.

Celeber
Meki uvez, 259 str, 12x19 cm, cijena: 65,00 Kn

Mlado meso - David Henry Sterry

Većina nas ne može ni zamisliti kako je kada ti plaćaju za seks. Ni sedamnaestogodišnji David Sterry to nije znao, sve dok 1974. god. nije krenuo na holivudski koledž. Za samo nekoliko tjedana počeo je raditi kao dobro plaćeni žigolo, a Mlado meso je izvrsna kronika tog iskustva. Kao sin sjevernoengleskih imigranata koji su u Americi htjeli ostvariti novi život, Sterry je u priču o sezoni provedenoj 'pružanjem usluga' imućnim ženama utkao i sjećanja na gotovo savršeno djetinjstvo. Sasvim istinita, neodoljivo zabavna, često škakljiva, ova knjiga je jedan od najneobičnijih i najdirljivijih prikaza djetinjstva i adolescencije, ali i jasan podsjetnik koliko je granica između normalnog i devijantnog ponašanja tanka. Ovo je knjiga koju nećete zaboraviti.

Celeber
Meki uvez, 12x19 cm, cijena: 65,00 Kn

Obrijana Venera - Franka Mrduljaš-Karić

Pogledam se u ogledalo i odmah mi je sve jasno. Imam zdravlje, nemam život. Ili ga imam, ali mi ni muhe ne zavide na njemu. I perspektiva mi je nešto skraćena. Sav sam u neredu i sve me guši – i posljedice rata, i dop i opće beznađe, iako ima pizduna koji tvrde da nikad nije bilo bolje, mater im šnirersku nabijem, dođe mi da ih podavim. Tipičan sam primjerak ujebane faune – bez pravog posla, bez budućnosti, pizza ujutro, pizza u podne, pizza za večeru i još kad se zaželiš. Kava, kapučino i pljuga – sve na kredu, a prave pičke ni od korova, sve se fukaju s parajlijama i novopečenim kapitalistima, sirotinja se ne mrsi. Isuse, što je sve tražila. Kao mornar u bordelu. Malo sprijeda, malo straga. Malo gore, malo dolje. Onda porebarke, pa na stolu. Zatim uza zid i u kadi. Tvrdo i mekano. Stojećke, glavić-usta, misionarski, sa zvonika, po rimski, indijanski, grčki i afrički. Na brzaka, sporo, umjereno i zmijski… U svakom slučaju, tražila je nešto izvan moje moći. I izvan svake pameti. Tražila je da joj djetetu nađem oca. Što je to – otac? Kako uopće izgleda ta živina? Ne znam. Ja sam dijete bez roditelja. 

Celeber
Meki uvez, 274 str, 16x23 cm, cijena: 80,00 Kn

Seksualni savjeti za djevojke - Flic Everett

Ako vam odlazak na spavanje više predstavlja maženje uz fino, toplo piće nego požar strasti u krevetu, onda je vrijeme da zamijenite svoje noćno štivo sa Seksualnim savjetima za djevojke (i otkrijete na koji način dobro iskoristiti baš tu šalicu kakaa u krevetu). Predstavljajući smislen i drzak pristup seksu u dvadeset i prvom stoljeću, knjiga Seksualni savjeti za djevojke ulazi ravno u osnove spavaće sobe – prihvaćajući se svega: od oralnog seksa i različitih položaja, do seksualnih igračaka i fantazija. Budući da sadrži preko stotinu natuknica i savjeta, ona će garantirano vratiti oznaku 'X' u vaš seksualni dosje. Otkrijte na koji način redovito postizati orgazam, kako namamiti kući svog muškarca, kako pronaći vaše A i U točke i puno, puno više – dopustite ovoj knjizi da u vama probudi božicu ljubavi… Kao dodatak serijalu na Kanalu 4 koji uči Britance kako da to (bolje) rade, ovaj džepni vodič posebno je zamišljen za djevojke koje od seksa žele dobiti ono najbolje. 

Celeber
Meki uvez, 189 str, 12x19cm, cijena: 55,00 Kn

Rozno okno - Sanja Kvastek

"Otkad sam primio rukopis, potpuno sam poremećen. Potpuno. Trepćem nad stihovima koji najčešće nemaju rimu (ali jednu vrstu svoje ritmike poseduju, o čemu bi se dalo mnogo govoriti), i ne mogu da poverujem: pobogu, ja živim od pisanja već skoro dvadeset pet godina, a nisam uspeo da dostignem Sanju Kvastek, koja ima dvadeset pet godina, i kojoj je ovo prva knjiga!

Ovo je poezija koja u sebi nosi i 'šašavu, neobuzdanu mladost' i 'smirenu, zrelu mudrost', ovo je poezija koju ne sme svako da napiše – ali bi bilo dobro da je što više nas pročita. Ovo je velika knjiga za našu književnost. Možda i prevelika.

Ovo nije poezija koju bi trebalo čitati samo s papira, u sebi i za sebe. Ovo je poezija koju treba čitati naglas, i sebi i drugima." - Dušan Gojkov

 Celeber
Meki uvez; 110 str., 12x19 cm; Cijena: 79,00 Kn

Lucky - Eddie de Oliveira
Ako ne poznaješ samoga sebe, kako možeš biti svoj? I ako ne možeš biti svoj, kako možeš biti ono što želiš?
Devetnaestogodišnji Sam, privlačni tinejdžer, student i nogometaš, bori se sa svojim seksualnim identitetom jer ga privlače i dječaci i djevojke. Ne zna kako odrediti samoga sebe niti kamo pripada. Tada upoznaje Tobyja, još jednog dječaka kojemu se sviđaju i dječaci i djevojke. Da li im je suđeno da budu samo prijatelji, nešto više ili manje od prijatelja? I što bi se dogodilo kada bi se zaljubili u istu djevojku? Vodeći nas kroz svoja sjećanja, Sam nam u detalje opisuje događaje koji su se zbili u ljeto nakon prve godine fakulteta. Spoznaja da ga privlače oba spola brine ga iz razloga što ne zna kako će je prihvatiti njegovi prijatelji i sportske kolege. Najdraže mjesto Samovog preispitivanja je WC, gdje satima može analizirati svoje osjećaje.
Ljubav može biti različitih oblika i intenziteta. Ponekad je sve to odjednom. U svom briljantnom, smiješnom i iskrenom prvijencu, Eddie de Oliveira nam pokazuje kako život nije puko etiketiranje i kako ljubav nije jednostavno definirati.

 Celeber
Roman, meki uvez, 16x23 cm, 230 str.

Webmaster IZNAD18