[ Glavni meni ] [ Postanite član ]

Rafting na rijeci Dobri, 6. mj. 2004.
 

Nekada ekstreman sport, rezerviran samo za muškarce i to uglavnom one mišičave mačo tipove, rafting je vremenom prihvatilo puno različitih ljudi među kojima i iznenađujuće puno djevojaka. Nije da sam mislio da ih neće biti ali, stvarno me iznenadilo kad sam shvatio da ih je u mojoj grupi bilo više od pola (u mojem čamcu njih 6 na nas 4 muška). Da li je ovo posljedica emancipacije ili nečeg drugog nisam skužio ali u svakom slučaju mogu reći samo - djevojke, svaka vam čast, bilo vas je lijepo gledati kako veslate! 

Na slikama ćete vidjeti čudesnu prirodu, prelijepe djevojke a ponegdje i široka ramena i tanke nogice vašeg webmastera ;-)

webmaster@iznad18.com 


Četa mala ali hrabra - naš čamac.


Skiperi (voditelji čamaca) trudili su se - a i uspijevali - održavati vedru atmosferu.


Brzaci su učinili svoje pa se moralo stati zbog okrijepe i - popravaka frizura i općeg izgleda...


Još jedno od stajališta. Svi smo žedni a ima nas i gladnih...


Ah, što smo lijepe, a čak nam i pojas za spasavanje dobro stoji...

 

 


Žuja, koja je bila dodatna oprema svih čamaca, nije svima zakon pa su si neki (khm...) poučeni prijašnjim iskustvom, pivo uzeli sa sobom...


Eto što se dešava u pomanjkanju slobodnih muškaraca! Sexy guza jednog od skipera ekskluzivno za IZNAD18!


Svemu dođe kraj. Onako mokri odlazimo do busa na presvlačenje. Vaš webmaster, naravno, nije mogao odoljeti izazovu pa je, dohvativši fotić, posve zaboravio na ručnik oko bokova. Reakcije su bile svakojake :-)


Još malo poziranja i...


...slika sa simpatičnom suveslačicom za kraj.


Moja preporuka svima koji bar malo vole sport da si priušte ovaj jednodnevni izlet. Cijena od tridesetak Eura mala je za cca 5 sati uživanja u prirodi i druženju sa simpatičnim i otkačenim ljudima s kojima se u čamcu jako lako sprijateljiti.