[ Glavni meni ] [ Postanite član ]

Špancirfest

Varaždin, potkraj 8. mjeseca 2004.
 

Već tradicionalno u Varaždinu se svake godine održava festival uličnih šetača - Špancirfest. Svake godine sve bolji i masovniji, 2004. posjetilo ga je preko 100.000 ljudi. Čini ga mnoštvo različitih izložbenih i prodajnih štandova s najrazličitijom robom, šatori prepuni hrane i bačava vina i piva, ulični zabavljači, žongleri, klaunovi, koncerti gotovo na svakom uglu te statisti obučeni u staru baroknu odjeću. Iznad svega, tih je dana Varaždin prepun vedrih, nasmijanih i lijepih ljudi što ću vam ovdje (naravno, s naglaskom ma žensku populaciju) i pokazati. Festival obično traje desetak dana i toplo ga preporučam baš svima zbog odličnog provoda.

 

Mlado i hm, malo starije...

Prodaja bombona, čokolade i...

... glavopokrivala.
Bilo je malo krupnijih teta...
... i onih malo vitkijih. 
Krojilo se ...
... a bilo je i mrtvih!
Upoznajte hostesu Višnju i...
... simpatične autorice originalnog varaždinskog proizvoda - Mirisne slike! Nečete vjerovati, ali slike su stvarno fora i na putu su da postanu hit. 
Nikako joj nemojte priznati da ste jak i izdržljiv dečko jer će vas koštati ramenobolje ali i nagorene frizure...
Slijedi još nekoliko lijepih djevojčica u baroknim haljinicama (za ovo ću dobiti pusu od nekih).


Cure pozor! Ovi će dečki taman biti punoljetni do sljedećeg špancira!
Za izradu od šalova do tepiha (sve ručni rad ovdje poslikanog Damira) zovite na: 042 - 232-468
Žongliranje na lojtri u gaćama? Ma, naravno! Na španciru već gotovo inventar - Wonder Willy. I tu je prilično zabavan no, njegovim smo se skečevima i oponašanju slučajnih prolaznika valjali od smijeha :-)))
Za kraj, simpatični varaždinski notar i suvenir kojeg je od početnih nekoliko stotina za par dana ostalo tek 5 komada...

webmaster@iznad18.com