Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Španjolska legalizirala gay brakove 
Donji dom španjolskog parlamenta prihvatio je prijedlog zakona koji legalizira brakove između homoseksualaca. Prepuna galerija za javnost odluku je pozdravila s oduševljenjem. Socijalistički španjolski premijer Jose Luis Rodriguez Zapatero uživa veliku potporu, kako u parlamentu tako i u javnosti, za tu reformu kojom će Španjolska postati tek treća europska zemlja koja je legalizirala homoseksualne brakove. Rimokatolička crkva u Španjolskoj prijedlog zakona dočekala je s ogorčenjem.
Utrka spermića u Njemačkoj 
Novi TV reality show organizira se u Njemačkoj. Borris Brandt, 43, producent firme Endemol, izjavio je da će se spermići koristiti samo za ovu utrku a ne i za oplođivanje jajašca. Sperma će se staviti u posebne epruvete a kao mamac se neće koristiti žensko jajašce već poseban kemijski spoj koji jako privlači spermije. O pobjedniku će odlučivati tim doktora koji će se sastojati od po jednog ginekologa, urologa i androloga a glavna nagrada neće biti beba već - novi Porsche!
Sprava za određivanje jakosti seksualnog uzbuđenja 
Naučnici iz Rambam Hospital iz Haifa, Israel, izumili su spravu koja mjeri vaš libido. Uređaj se priključuje na glavu i mjeri električnu aktivnost pojedinih dijelova mozga. Podatke tada analizira i prezentira kompjuter.
Umjetnica se pokrila sirovim mesom 
Čileanska umjetnica izazvala je kontroverzne reakcije svojim performansom. Gabriela Rivera pojavila se u Espana Cultural Centre u Santiagu potpuno prekrivena šnitama sirovog mesa. Kako javlja list Las Ultimas Noticias, gospođa Rivera nastup je privela kraju skidanjem "šnicli" sa svog golog tijela do zadnjeg komada. Poslije je izjavila: "Svojim sam tijelom željela eksperimentirati a šnicli su mi odlično odgovarali jer su bili tanki i gotovo se lijepili za moje tijelo." Na kraju je ipak dodala: "Osječaj nije bio odvratan ali je ipak bio malo čudan..."
Prejako svjetlo škodi poslu 
U Antwerpenu, Belgija, postavljen je novi vodoskok osvjetljen mnoštvom reflektora. No, osim vodoskoka, reflektori su osvjetlili i kvart u kojem je glavni posao - prostitucija. Prejako svjetlo očito je otjeralo mnogo potencijalnih mušterija jer su se prostitutke pobunile policiji i gradskim ocima koji sad - shvativši problem - razmišljaju kako ga rješiti.
I slovenci imaju svoju Seve! 
Mlada slovenska učiteljica razredne nastave nemalo se iznenadila kad je shvatila da se njene golišave (a poneke i porno) fotografije E-mailom razmjenjuju među njenim učenicima. "Svjesna sam što se dogodilo, to je bolno iskustvo s kojim ću se morati suočiti" izjavila je učiteljica koja kaže da nije dala dozvolu za objavu slika. Slikice, koje smo odmah našli i pregledali, izgledaju sasvim solidno i vrijedne su male potrage na internetu.
Dadilja i oralni seks 
Najpoznatija TV dadilja Fran Drescher poznata dadilja iz istoimene serije na RTL-u toliko uživa u oralnom seksu da je nedavno krenula na tečaj kako bi poboljšala svoju "vještinu". Također priznaje da joj je od tehnike puno važnija veličina penisa. Dodaje: "Muškarca nikad nisam prosuđivala po debljini njihovog novčanika već mi je bila bitnija duljina njegovog pimpeka." Na tečaju je na gumenom pimpeku demonstrirala svoje dotadašnje znanje...
Šokirani zbog Doris Day 
Umirovljenici Alan i njegova supruga Anne Leigh-Browne, iz Wellingtona, Somerset, bili su nemalo iznenađeni kad su u svoj DVD player stavili na rasprodaji kupljeni film iz 1957 godine sa Doris Day u glavnoj ulozi. Umirovljeni doktor, Alan izjavio je: "Shvatili smo da nešto nije kako treba kad se na početku filma pojavilo upozorenje da ga ne smiju gledati mlađi od 18 godina. Iako prilično šokirani, pornić smo odgledali do kraja jer nismo mogli povjerovati da to zaista gledamo".
Iskrojeni kondomi 
Tajvanska kompanija predstavila je svoj novi proizvod za muškarce - prezervative po mjeri. SakuNet International proizvodi 55 različitih veličina prezervativa i to od cca 7 do 23,5 centimetra. U kompaniji su izjavili da im je najprodavaniji model onaj od 10,5 cm dužine te dijametra 4,7 cm. Menadžer kompanije, Huang Wanting, kaže da neodgovarajući kondomi mogu lako puknuti ili skliznuti povečavajući pritom mogućnost infekcije ili trudnoće. Korisnici također mogu na web stranici proizvođača upisati svoje mjere i naručiti za sebe odgovarajuću veličinu. Ovu je mogućnost do sada, kaže Huang, iskoristilo preko 20.000 korisnika za koje su napravili preko 5.000 različitih modela. Oznaka za najmanji model je J33 dok je za onaj najveći (23.5*6.2 cm) - G22.
Obavezni kondomi u Tajvanu 
Tajvan je donio zakon kojim se od hotela i sauna traži da klijentima daju kondome. Ministar zdravstva, Chen Chien-jen novinarima je rekao: "Mogu kondome ostaviti u sobama, na recepciji ili postaviti automate. Vlasnici hotela i sauna odlučit će hoće li ih naplaćivati ili ne". Dodao je i da će onaj tko prekrši zakon platiti kaznu od najviše 150 tisuća tajvanskih dolara, što je oko 4.700 američkih dolara. U Tajvanu je registrirano 6.762 osoba koje su pozitivne na virus HIV-a.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova