Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Župnik fotografirao automobile mušterija sexy šopova 
Najbolji način da se ljude natjera u crkvu i tako ih se spasi je da ih se osramoti. Barem tako misli župnik Jim Norwood iz Kennedale, Texas. U namjeri da spasi duše svojih sugrađana, dotični se ulogorio pred jednim seks dučanom fotografirajući pritom automobile ljudi koji su kupovali u njemu. Nakon toga je "posrnulim" vlasnicima automobila slao pisma s pozivom u crkvu i slikama njihovih auta parkiranih na "neprijateljskom teritoriju". U poruci je pisalo: "Primjećeni ste u susjedstvu. Neznam da li ste svjesni da u kvartu postoji i crkva. Molim posjetite je slijedeći puta." Uz poruku, priložen je i vremenski raspored crkvenih službi. Pitam se kako bi reagirali naši župnici da im aute slikam pred kučama njihovih ljubavnica i onda to nalijepim na oglasnu tablu u crkvi?
Supruga izjavila da je njen muž ima mali pimpek 
Prema izjavi poštarice iz Davenporta, Iowa, SAD, na sudu je završio Doug Neece pod optužbom da se u tri navrata na vratima svoje koće pojavio spuštenih hlača sa pimpekom u erekciji. Pokušavši osporiti tužbu, njegova supruga je izjavila da je pimpek njezina supruga premalen da bi se vidio sa cca 12 metara kolika je udaljenost od vratiju do poštanskog sandučića. U Dougovu korist svjedočilo je i dvoje od njegovo troje djece no sve je bilo uzalud. Sud ga je proglasio krivim i sad mu prijeti i do jedna godina zatvora za svako od pokazivanja, te uvrštenje njegovog imena na spisak seksualnih napasnika države Iowa.
Pojas nevinosti uključio alarm na aerodromu 
40-godišnja neimenovana britanka morala je na kratko putovanje u Grčku. Njen, "pun povjerenja" suprug, prisilio ju je da obuče čelični pojas nevinosti misleći da je to jedini način da mu draga žena ostane vjerna. Na putu, sirota žena nije imala nikakvih izleda da prevari supruga ali je zato doživjela poprilično poniženja. Na povratku u London, prolazeći pokraj detektora metala, carinik ju je zaustavio i slijedio je pregled uz ismijavanje. Nakon svega, u avion je puštena "na odgovornost pilota".
Pogledajte seksualne napasnike iz Medforda 
Policijska postaja iz Medforda, SAD, postavila je na internet oglasnu ploču seksualnih napasnika kako bi upozorila svoje građane na ljude iz njihovog susjedstva koji su počinili neko od seksualnih zlodjela. Ako ste se ikad pitali kako zapravo izgledaju silovatelji, evo prilike. Uz ime i prezime, tu se nalaze i adresa stanovanja, slika, fizički opis te nedjelo koje je dotični napravio. Pogledajte ih na ovom linku.
Sisa koja je izazvala lavinu 
No, bar lavinu sudskih tužbi. Sisa na TV-u, i to još sisa s bradavicom, i to još sa velikim obručom oko bradavice! Katastrofa, šok, zaprepaštenje, ljutnja, neugoda, teške mentalne boli. Bar je to tako argumentirala jedna od mnogih koja je osjetila miris brzo zarađenog novca u zraku. Dakle, spomenut ću jednu - Terri Carlin, 47, iz Knoxville, SAD, tužila je Janet Jackson, Justina Timberlakea, CBS, MTV i Viacom zbog spomenutih neugodnih doživljaja koji su je jaaako pogodili. Pošto su sudovi zadnjih godina često slične stvari prosuđivali u korist "oštečenih", Terri ne skriva nadu da će za pretrpljeno dobiti milione dolara. Hm, ko zna koliko bih zaradio da tužim HTV koji je prenio spornu scenu?
Žene su izvor svih zala i katastrofa 
Lubna Olayan, muslimanka iz Saudijske Arabije, u svijetu poznata poslovna žena, imala je početno predavanje na otvorenju ekonomskog foruma na kojem je između ostalih prisustvovao i bivši predsjednik SAD-a Clinton. No, ne samo da je otvorila i predsjedala forumom, već je to sve radila (zamislite bezobrazluka) nepokrivene glave. Pred svim prisutnim muškarcima. I kao takvoj, slika joj je izašla u svim novinama. Grand Mufti Sheikh Abdulaziz bin Abdullah al-Sheikh, vrhovni autoritet ovog kraljevstva, munjevito je reagirao: "Dozvoliti ženi da se miješa sa muškarcima korijen je svih zala i katastrofa na svijetu što treba najstrože kazniti. Miješanje muškaraca i žena razlog je največe propasti čovječanstva, svih preljuba i brakolomstava. Jako osuđujem ovakvo ponašanje i upozoravam na moguče ozbiljne posljedice."
Estrogen čini žene ranjivima na stres 
Žene su više nego duplo od muškaraca osjetljivije na stres a razlika se počinje javljati već u pubertetu, da bi svoj vrhunac imala po menopauzi. Na univerzitetu u Yale-u shvatili su i zašto je to tako. Estrogen bitno povečava reakciju mozga na stres. Becca Shansky, apsolventica na Yale School of Medicine neurobiology, u svojem je eksperimentu na miševima dokazala ovu pojavu. Izjavila je: "Ovo otkriče će, nadam se, voditi do novih, još djelotvornijih lijekova protiv depresije." Studija će biti objavljena u ožujskom izdanju časopisa Molecular Psychiatry.
Gay vjenčanja 
Preko 300 homoseksualnih parova (gay i lezbo) vjenčalo se u Sydney-u, u dosad najmasovnijem takvom vjenčanju na svijetu. Cilj organizatora bio je da natjeraju australsku vladu na izmjenu zakona, službeno priznanje homoseksualnih brakova i ravnopravnost s raznospolnim bračnim zajednicama. David McCharty, glasnogovornik udruge za prava homoseksualaca izjavio je kako je masovno vjenčanje bio i izraz prosvjeda što se članovi istospolnih zajednica tretiraju kao građani drugog reda.
Žene, pišajte stoječki! 
Samo zato što vam priroda to nije omogučila, to ne znači da se baš stalno morate patiti pišajući na staromodan način. Pomislite samo na život bez ponižavajuće potrebe da stalno skidate pola stvari sa sebe samo da bi sjele na često prljavu školjku u kafiću kako bi se ispišale. Zamislite da nema više trčkaranja po šumi samo zato da pronađete mjesto gdje svoju golu guzu nečete napiknuti na neku grančicu ili travku a ni, nedaj bože, da vas za dupe ugrize zmija... Sve što trebate je Magic cone, fantastičan novi proizvod koji će vas oduševiti svojom jednostavnošću, omogučujući vam da pišate stoječki! Ne vjerujete? Na slijedećoj internet adresi vidjet ćete animaciju koja će vam pokazati kako se stvar koristi: http://www.magic-cone.com/animation1.htm Nije fora. Prema onom vicu kad je Bog slagao izgled Adama i Eve, na kraju im je rekao: Za kraj, još dvije stvari. Tko želi pišati stoječki? Ja,ja, JAAA, dreknu Adam. No, dobro, kaže Bog. Tebi onda pimpek, a tebi Eva - višestruki orgazam. Sad ja hoću da se brzo smisli način da i mi muškarci uživamo u višestrukom orgazmu!
Seksualna njegovateljica 
Nina de Vries poznata je u Evropi po svojoj djelatnosti obavljanja intimne masaže za invalide koja obično vodi do orgazma. Također, ona vodi i školu za sve one koji se žele baviti ovim poslom. Mnogi je prozivaju kurvom što njoj zapravo i ne smeta previše iako sebe najviše voli nazivati seksualnom njegovateljicom.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova