Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Crkva osudila seksualni turizam 
Papinsko vijeće za dušebrižništvo izražava veliku zabrinutost zbog vijesti o seksualnom turizmu i iskorištavanju maloljetnika u Brazilu izjavio je Agostino Marchetto, tajnik ovog vijeća. U sklopu istrage koja se bavi razotkrivanjem organiziranih putovanja iz Italije u Brazil povodom seksualnog turizma, u Rimu su uhapšene četiri osobe. Hm, da. Crkva vjerojatno želi zadržati isključivo pravo svojih svečenika na pedofiliju!
Seks kao božičnica 
'Gospodine Smith, bili ste vrlo dobri ove godine u našoj firmi. Marljivo ste radili i bili ste nam vrlo odani pa ćemo vam za božični bonus platiti vikend u bordelu u Queenslandu sa ženom po vašoj želji!' Svidjelo bi vam se ovo, zar ne? Ovakvu, ili vrlo sličnu izjavu čuje sve više zaposlenih u Australiji jer ovaj način nagrađivanja radnika već postaje trend. No, kao što već možete i zamisliti, ova ideja se mnogim ženama nikako ne sviđa. Ali, ovaj će se vid nagrađivanja radnika teško iskorjeniti jer australska porezna uprava troškove posjeta bordelu i sličnim ustanovama priznaje kao poslovni trošak te se ovaj odbija od poreza!
Pohotne Rumunjke 
Jedan sasvim normalan građanski servis pretvorio se u totalnu suprotnost. Cristian Anghel, gradonačelnik rumunjskog gradiće Baia Mare otvorio je telefonsku liniju na koju su mu se trebali javljati njegovi sugrađani svojim prijedlozima i problemima no, umjesto toga, liniju su gotovo zatrpale njegove sugrađanke koje su mu izjavljivale ljubav te ga pozivale da svrati malo do njih kako bi doživio "razna" zadovoljstva. Gradonačelnik ih je pozvao da prestanu te je pritom izjavio: "Mogu razumijeti njihove želje no tu vrstu problema treba rješavati negdje drugdje a ne u gradskoj vijećnici." Moja preporuka mu je da Clintona postavi kao zamjenika...
Najnesebičniji doktor na svijetu 
Thomas Remo, 50, bio je najnesebičniji ginekolog na svijetu. Zanemarujuči naplatu svojih usluga, on je svakodnevno radio preglede grudiju i vagine, Papa testove, itd. Bila je samo jedna caka - nije bio doktor. A i njegova ordinacija se nalazila u običnoj šupi. Kad je policija primjetila oglas za njegovu ordinaciju u novinama, odmah je poslala agenticu da provjeri stvar. Sada je Thomasova ordinacija premještena u Bostonski zatvor gdje će se nalaziti slijedećih 10 godina.
Seksualni život Američkih crnkinja 
Napravljena je anketa među Američkim crnkinjama po pitanju njihovog seksualnog života. Evo nekih od rezultata: 16% njih je zadovoljno svojim seksualnim životom, 27% ih je uglavnom zadovoljno, 14% uglavnom nezadovoljno dok je debelih 40% totalno nezadovoljno; 44% anketiranih vara svoje partnere; 37% ih je silovano ili nekako drugačije seksualno iskorišteno; 22% orgazam doživljava jako često, 25% često, 26% ponekad, a 18% rijetko; 2,7% njih samo puši svojim partnerima, 12% biva samo lizano dok njih 82% kaže da oboje uživaju u oralnom seksu; 17% ih u oralnom seksu uživa vrlo često, 29% često a 22% ponekad.
Silovanje i heroizam u Pakistanu 
Prije par godina, nekoliko "uglednih ljudi" iz jednog plemena silovalo je brata Mukhtaran Bibi. Da bi prikrili stvar, dečka su optužili da je silovao neku "uglednu" ženu. Sastalo se viječe plemena i dečka osudilo na - silovanje njegove sestre! Četvero uglednika odmah je uhvatilo Bibi te je pred očima 300 suseljana odmah i silovalo. Nakon toga, pred svima su je golu poslali kući gdje se očekivalo da, ovako javno osramočena, napravi samoubojstvo. No, umjesto toga, otišla je na policiju i prijavila slučaj. Sada, silovatelji vise na konopcu, a predsjednik Pervez Musharraf zbog njene hrabrosti nagradio ju je sa 8,300 dolara. No Bibi je napravila još jednu groznu stvar. Novac je iskoristila za otvaranje škole za žene!
50% "Viagre" prodane na Internetu je lažno 
Dr Nic Wilson sa "University of London"koristio se infracrvenim mikroskopom (NIR) analizirajući sastav Viagri kupljenih preko Interneta. Otkrio je da polovica uzoraka nije proizvedeno kod Pfizera (originalni proizvođač) ali da su svi zapakirani u originalno pakovanje. Također je otkrio da od onih pola krivitvorenih neki imaju smanjeni udio aktivne tvari "sildenafil" dok je drugi uopće nemaju. Lažne Viagre proizvode se u Tailandu, Indiji, Malti i još nekim drugim zemljama.
Tradicionalna Afrička medicina zvana - silovanje 
Dvadesetjednogodišnja žena otišla je lokalnom liječniku plemena Polokwane po pomoč za bolest svojeg dečka. Nakon što ju je saslušao, 36 godišnji "liječnik" rekao joj je da tu neće biti problema. Smješao je lijek na svom pimpeku i objasnio joj da ga sada mora injektirati seksom u njenu picu. U interesu izliječenja svojeg dečka, djevojka je pristala. Tretman se ponovio još jednom tjedan dana kasnije no, do izliječenja nije došlo. Vratila se natrag do njega a on je odmah pripremio i treču injekciju. No, nije znao da se djevojka prije požalila policiji koja mu je postavila zamku pa se "doktor" našao u zatvoru pod optužbom za dva silovanja, a sumnja se da je i druge žene liječio na ovaj način.
Kama Sutra u školi 
Jedna škola u Kalkuti (Indija) uvest će nastavu Kama Sutre za oženjene parove. Glasnogovornik škole kaže: "Vjernost u braku je osigurana ako se ukloni dosada iz spavače sobe ljudi u braku. Jednom kad otkriju seksualni užitak u vlastitom krevetu, prestat će tražiti druge seksualne partnere". Bit će 3 osnovna tečaja: Osnove vođenja ljubavi, Povečanje seksualnog zadovoljstva i Napredna seksualna anatomija i ponašanje. Tekstovi za potrebe tečaja bit će, naravno, iz knjige ljubavi - Kama Sutre.
Polemika oko lažnih optužbi za silovanje 
Lažne optužbe za silovanje svugdje su velik problem. Prenosimo statistike iz SAD-a. Prema studiji objavljenoj u "Archives of Sexual Behavior" (1994.) u preko 40% optužbi, tužiteljice su kasnije u obradi priznale da se silovanje nije desilo. Motiv za večinu ovakvih optužbi bio je potreba za alibijem i želja za osvetom; Studija zračnih snaga SAD-a (1985.) navodi da je 25% tužitelja na detektoru laži priznalo da se silovanje nije dogodilo; Istraga lista "Washington Post" u državama Virginia i Maryland otkrila je da je oko 25% optužbi bilo lažno; Od preko 10.000 DNA testova izvedenih do sad zbog optužbe silovanja ustanovljeno je da 20% prvooptuženih nije krivo; Prema glavnoj državnoj odvjetnici New Yorka, Lindi Fairstein, svake godine je na Manhattanu zabilježeno 4.000 silovanja od kojih se pola jednostavno nije desilo...

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova