Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Razveseljeni putnici aviona 
Stjuard u avionu na liniji Tenerife prema Getwicku razvedrio je putnike kad je pred svima naglo otključao i otvorio vrata od WC-a zatekavši tamo par koji se ševio. Naime, primjetio je da je toalet zaključan sumnjivo predugo pa je odlučio intervenirati. Odmah se dalo primjetiti ženu sa glavom nagnutom nad školjku i muškarca odpozadi sa hlačama na gležnjevima. Kad je par shvatio da ih promatraju članovi posade ali i dobar dio putnika, sledili su se pocrvenjevši pritom. Na putu od WC-a do svojih sjedala bili su izloženi histeričnom smijehu i ovacijama svih 250 putnika.
Zabranjeni kondomi u Somaliji 
Vlada Somalije zakonom je zabranila kondome. Pametnjakovići u ovoj večinski muslimanskoj zemlji izjavili su da će one koji koriste ili prodaju kondome kažnjavati po šerijatskom zakonu, što uključujuje i bičevanje. Zabrana je odgovor na kampanju Ujedinjenih naroda za borbu protiv side, koju je prenosila lokalna radio-stanica. (Ma bravo dečki! Kad vam pomre svo stanovništvo, vladat ćete ovcama ...)
Vijest za Jadranku Kosor 
Prošlogodišnja velika mečava u Koloradu tokom ožujka izazvala je tako drastično povečanje poroda tokom prosinca da bolnice gotovo da i nisu mogle smjestiti sve rodilje. Mislim da bi se naša HDZ-ovka, koja problem smanjenog nataliteta u hrvatskoj pokušava rješiti produženim porodiljnim dopustom, te uvođenjem "dječjeg" dodatka studentima, zapravo trebala obratiti meteorolozima. 2 - 3 metra snijega i stvar bi bila dugoročno rješena...
Noel - mašina za rađanje 
Visoka je 180 cm, dolazi u više boja i ima picu. Ne, to nije jedna od onih stupidnih lutaka na napuhavanje koje držite u ormaru. Ona je Noel, 3.000 dolara vrijedan plastično kožni simulator s posteljicom čija je uloga da rodi plastičnu bebu koja sposobna namjestiti se na sve najgore načine kako to već biva pri kompliciranim porodima. Noel za sad prebiva samo u školi za medicinske sestre na University of Maryland gdje pomaže pri obuci porodilja i doktora. Za razliku od "živih" poroda, na Noel profesori mogu zaustaviti porođaj da bi mogli analizirati što učiniti kako bi se spriječile komplikacije. Također, omogučava studentima da rade greške bez fatalnih posljedica.
Besplatni kondomi 
Udane žene u Kini uskoro će dobiti specijalnu karticu koja će im omogučiti da na 100 kondom aparata - za početak samo u Beijing-u - podignu svoje besplatne kondome. Imaju pravo na 12 paketića godišnje. Program je pokrenut da bi se potaklo žene da koriste ovaj način kontracepcije a razlog je bio taj što ih žene nisu koristile prvenstveno zato što ih je bilo sram kupiti ih u trgovini.
Ukraden Maradonin pimpek 
Nedavno umirovljeni, Diego Maradona, jedan je od največih argentinskih nogometaša. Bio je i čest "gost" žute štampe zbog svog nasilničkog ponašanja, uzimanja droga (imao je velikih problema s drogom i alkoholom) ali i zbog plastičnog pimpeka kojeg je često zajedno sa pravim nosio u gačama. Naime, kao sportaš ali i izgrednik, često je prolazio testove za doping i drogu gdje je "pišao" plastičnim pimpekom napunjenim urinom svojih "čistih" kolega. Sada kad je umirovljen, mnogi predmeti vezani uz njega postaju relikvije takvog značaja da su pohranjeni u argentinskom muzeju zajedno sa relikvijama nekih svetaca. Ali... Kad je muzej velikodušno pristao na turneju svojih izložaka po zemlji, desila se katastrofa. Netko ga je ukrao! (Bljak! - ako mene pitate)
Novi brzi test za klamidiju 
Klamidija (bakterija - Chlamydia trachomatis) je spolna bolest koja nije toliko poznata kao AIDS, sifilis, gonoreja i slične spolno prenosive bolesti ali zato ima jednu drugu značajku. Jedna je od najzastupljenijih spolnih bolesti a i cca 50% zaraženih muškaraca i 70% žena zapravo i neznaju da je imaju. Liječi se relativno lako sa antibioticima no, ako se ne otkrije na vrijeme, može izazvati kronične upale mokračovoda, neplodnost pa čak i pobačaj. Dr Helen Lee sa University of Cambridge razvila je "Firstburst", brz i jeftin test koji za 25 minuta otkriva prisutnost bakterije u tijelu. Test uskoro dolazi u ljekarne u SAD-u a onda nadajmo se i kod nas.
Doživotni zatvor zbog orgija 
Prije par mjeseci puknuo je veliki skandal u Kini kad se nekoliko stotina japanskih turista "susrelo" sa istim brojem kineskih prostitutki u jednom kineskom hotelu sa 5 zvjezdica. Da stvar bude još gora, orgije su se održale 18.10, na 72. godišnjicu invazije Japana na Kinu (II svjetski rat). Ovih dana zabava je definitivno završila. Dva muškarca koji su organizirali orgije, ostatak će života provesti u zatvoru dok je dvanaestak pomagača prošlo sa 2 - 15 godina. Glavni argument tužilaštva bio je da su orgije bile planirane s namjerom da se podsjeti da je Japan porazio Kinu što je za kineze vrlo ponižavajuće.
Australci nude ljetovanje u zamjenu za spermu 
Donesen je novi zakon u Australiji po kojem darovatelji sperme više ne mogu biti anonimni. To je u tolikoj mjeri obeshrabrilo darovatelje da se odmah pojavila nestašica. Nemajući drugog izbora, Zavod za reproduktivnu medicinu objavio je oglas prvo u Kanadi a zatim i ostatku svijeta da nudi dvotjedno ljetovanje u Australiji u zamjenu za dvotjedno doniranje sperme. Donatori moraju biti zdravi muškarci do 40 godina starosti. Prema prvim reakcijama, interes je vrlo velik.
Nevjerni Njemci 
Nije sve tako ružičasto u Njemačkoj. Prema istraživanju na 1059 muškaraca i žena od 20 do 60 godina, koje je proveo institut GEWIS, 51% muškaraca i 43% žena prevarilo je svoje partnere najmanje jednom. Razlog, za 61% žena i 47% muškaraca bio je manjak ljubavi i interesa njihovih partnera. U institutu objašnjavaju: "Ljudi traže sve više od svojih partnera što znači da traže nešto bolje, sada više nego ikad prije"

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova