Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Žene silovale muškarca u Južnoafričkoj republici 
39 godišnjeg muškarca (otac troje djece), zaustavile su 3 žene u noći negdje u predgrađu Johanesburga. Prisilile su ga da se svuče te ga silovale. Nakon svega, jedna od njih mu je rekla: "Dobrodošao u svijet AIDS-a!" Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj, a policija pretpostavlja da se zaražene žene sada osvečuju muškarcima jer ih smatraju odgovornima za širenje zaraze.
Test za nevjeru 
U Americi je gotovo razgrabljen novi proizvod koji služi za provjeru vjernosti vašeg partnera. Koristi se vrlo jednostavno. Dovoljno je na partnerove gaće, plahtu ili na neko drugo sumnjivo mjesto nakapati jednu kemikaliju a zatim preko svega povući nekom vrstom lakmus papira na kojem će se nakon 5 minuta pojaviti crvena linija ukoliko je na spornom mjestu bilo makar i tragova sperme. Ovaj kompletić se prodaje pod imenom "Šah - mat", košta 50 dolara i možete ga naći u prodaji i na internetu.
Loše vijesti za Češke prostitutke 
Otvaranje nacionalne granice prema EU u Češkoj je dobra stvar za sve osim za prostitutke. Na primjer, nekad su vozači kamiona kod prelaska granice za Austriju i Njemačku čekali na red i preko 24 sata što je rezultiralo velikom količinom njihovog slobodnog vremena. Sad su granice otvorene i zadržavanja više nema. Gdje su nekad cestom šetale stotine prostitutki, sad više nema ni jedne. Samo u gradu Dubi, više desetina bordela je zatvoreno ili je na prodaju.
Seks u Milwaukee, SAD 
Časopis Shepherd Express iz Milwaukee, SAD, proveo je istraživanje na temu seks među svojim čitateljima. Bilo je podjednako muškaraca i žena a prosječna dob anketiranih bila je 33 godine. Slijede rezultati: 24% muškaraca i 8% žena gubitak je nevinosti ocjenilo kao vrlo dobro iskustvo, dok je 10% muškaraca i 31% žena proživjelo katastrofu. 67% upitanih imalo je manje od 10 partnera dok je 8% imalo više od 50. 67% njih partnera je našlo na poslu u baru ili preko prijatelja dok se njih 19% povezalo preko interneta. 38% muškaraca i 82% žena glumilo je orgazam. 75% njih masturbira bar jednom tjedno bili u vezi ili ne. 46% njih masturbira na poslu. 35% muškaraca priznaje da su njihovi pimpeki prekratki dok svega 10% žena misli da su pimpeki njihovih partnera premali. 64% muškaraca i 60% žena imali su analni seks. 26% muškaraca i 36% žena seksalo je iz sažaljenja i na kraju - 28% muškaraca i 20% žena seksalo se sa nekim ko je bio 20 godina stariji ili mlađi od njih.
Žene slične Barbiki plodnije 
Prema Poljskoj znanstvenici Grazyni Jasienski, sa Krakow's Jagiellonian University, žene sa većim grudima i uskim strukom imaju najveći reproduktivni potencijal. Jasienska kaže kako žene sa večom razlikom uski struk - veće grudi imaju prosječno 30% veći nivo reproduktivnog hormona estradiola nego žene ostalih oblika tijela. S ovim otkričem se povezuje i univerzalno muško razmišljanje o idealnom izgledu žene.
Crveno vino smanjuje rizik od raka jajnika 
Moje dame, pridružite se nama muškarcima i pijte crveno vino za zdravlje. Istraživači iz Queensland-a, Australia, napravili su studiju na 696 žena sa rakom jajnika i 786 onih zdravih koja je pokazala da one koje prosječno dnevno popiju dvije čaše vina imaju 50% manju mogučnost razvoja raka nego žene koje popiju manje od jedne čaše dnevno. Pivo naprotiv nema nikakvog utjecaja na bolest što je dokaz da alkohol nema nikakav utjecaj na rak već razni antioksidanti i fitoestrogeni u vinu.
Izložen Raspučinov veliki pimpek 
Grigory Rasputin (1867-1916) bio je karizmatični "Ludi svečenik" koji je imao velik utjecaj na cara Nikolaja (ali i njegovu suprugu Aleksandru te ostale dvorske dame...) svojim poznatim kultom o Krščanstvu i seksualnosti. Priča vam je zasigurno poznata pa neču duljiti. 1916 ubili su ga mladi ruski aristokrati koji više nisu htjeli "dijeliti" svoje supruge s njim. Prije nego su ga mrtvog bacili u rijeku, netko mu je odrezao pimpek koji se sad nalazi u prvom ruskom erotskom muzeju u Petrogradu. Osnivač muzeja, Igor Knyazkin, koji je istovremeno i šef Ruske akademije prirodnih znanosti, kaže: "Osnivanjem ove izložbe nečemo više zavidjeti amerikancima koji u svom muzeju čuvaju pimpek Napoleona ... dapače. Napoleonov pimpek je prilično malen u usporedbi sa našim izloškom koji ima dobrih - 30 centimetara!"
Sumnjiva romantična kupka 
Da bi se "pokazao" kao dobar i pažljiv mužić, William Wolfe pripremio je za svoju dragu ženicu mirisnu kupku okruženu upaljenim svijećama. Da bi sve bilo još i ljepše, u kupaonu je donio i u struju uštekanu muzičku liniju koju je zatim ubacio u kadu - ne, zapravo, slučajno mu je tu skliznula. Na sreču, njegova je supruga - trenutak prije nego ju je spržila struja - nogom ritnula liniju tako da je ova pala na pod. Incident ju je potaknuo na razmišljanje pa je provjerila nedavno učitavane web stranice u Williamovom kompjuteru gdje je naišla i na stranicu sa tekstom - kako ubiti čovjeka elektrošokom u kadi. Nazvala je policiju koja je uskoro utvrdila i da je pun ljubavi suprug par dana prije incidenta suprugu osigurao na velik iznos. Za pokušaj ubojstva čeka ga dugih 20 godina...
Vozači BMW-a najčešće ševe 
Njemački časopis "Men's car" proveo je istraživanje da utvrdi - vlasnici kojih marki automobila ševe najčešće. U anketi je sudjelovalo 2.253 Njemaca u dobi od 20 - 50 godina a rezultati su slijedeći: Vozači BMW-a se seksaju 2.2 puta tjedno - puno više nego vlasnici Porsche-a koji su na dnu ljestvice sa prosjekom od 1.4 puta. Među ženama, najčešće se ševe vlasnice francuskih automobila (2.1 puta tjedno) dok su na dnu ljestvice opet vlasnice Porsche-a sa prosjekom od 1.2 puta. Vozačicama BMW-a prosjek je 1.9 puta. Ostali rezultati za muškarce: Audi - 2.1 puta ; vlasnici talijanskih auta 2.0 puta ; vlasnici Volkswagen-a 1.9 puta ; vozači francuskih auta 1.9 puta. Rezultati su očekivani, bar za vašeg Webmastera. Vlasnici BMW-a vole seks dok vlasnici Porsche-a - vole svoj auto!
Skupi svečenićki seks 
Nadbiskupija Katoličke crkve u SAD-u proglasit će bankrot jer ne može isplatiti odštete žrtvama zlostavljanja od strane svojih svećenika. Bankrot će prva proglasiti nadbiskupija Portlanda, Oregon, koja se do sada nagodila sa 130 osoba, isplativši im više od 53 milijuna dolara. U posljednjih 50 godina za seksualno zlostavljanje u SAD-u je optuženo više od 4.000 svećenika, a procjenjuje se da je zlostavljano više od 10.000 djece, uglavnom dječaka.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova