Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Najveći bordel u Evropi 
Najveći bordel u Evropi, nedavno je otvoren u Berlinu nekoliko kilometara dalje od Olimpijskog stadiona, spreman je ugostiti mušterije koji će pohoditi utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj ove godine. Ta je 'ustanova' na četiri kata opremljena saunama i kino-dvoranama, a zapošljava 100 prostitutki koje svoje usluge pružaju 24 sata na dan. Očekuje se da će vrijeme između utakmica s prostitutkama prekratiti oko tri milijuna navijača, a organizatori kupa procjenjuju da će u Njemačku pohrliti još oko 40,000 "seksualnih radnica" iz svih krajeva Europe. Njemačke vlasti, koje su legalizirale prostituciju, podržavaju rad mega-bordela jer se time smanjuje udjel nekontrolirane ulične prostitucije i seksualnog porobljavanja.
Znanstveno objašnjenje guza Jennifer Lopez i Kylie Minogue 
Čak se i pametni umovi pitaju zašto Jennifer Lopez i Kylie Minogue imaju tako seksualno izražene stražnjice pa smatraju da to treba istražiti. Znanstveni tim iz Edinbourgha na čelu s doktoricom Lisom Macintyre objašnjava da se s tim "problemom" još nitko nije pozabavio i tvrdi da će njihova saznanja puno pomoći modnoj industriji. Zlobnici tvrde da su lovu mogli potrošiti na nešto pametnije jer svatko zna da J. Lo i Kylie imaju seksi guze jer nose uske haljine i vruće hlačice koje dodatno oblikuju njihove guze...
Dobre vibracije u ženskim torbicama 
Kako prenosi japanski list Shukan Post, gotovo sve mlade japanke koje imalo drže do trendova, u svojim torbicama uz ostalo (kreditne kartice, mobitel, šminka...) nose i - vibrator. Kao što je već poznato, muškarci u Japanu svakodnevno su izloženi tolikoj količini stresa da je seks zadnja stvar koja im pada na pamet pa djevojkama ne preostaje ništa drugo do - samozadovoljavanja. Prodaja vibratora u 2005-oj godini u odnosu na 2004. porasla je 200%...
Kondomi u Tajvanu 
Sa željom da obuzda epidemiju AIDS-a Tajvan je donio zakon kojim se od hotela i sauna traži da klijentima daju kondome. Onaj tko prekrši zakon platit će kaznu od najviše 150 tisuća tajvanskih dolara, što je oko 4.700 američkih dolara. Sa željom da obuzda epidemiju AIDS-a Tajvan je donio zakon kojim se od hotela i sauna traži da klijentima daju kondome. Parlament je prihvatio izmijenjeni zakon o prevenciji AIDS-a prema kojemu saune i hoteli moraju kondome dijeliti besplatno ili ih naplaćivati. "Mogu kondome ostaviti u sobama, na recepciji ili postaviti automate. Vlasnici hotela i sauna odlučit će hoće li ih naplaćivati ili ne", rekao je novinarima ministar zdravstva Chen Chien-jen. U Tajvanu su registrirane 6.762 osobe pozitivne na virus HIV-a.
Swingeri (ipak) nisu prostitutke 
Dobrovoljni grupni seks punoljetnih osoba nije ni prostitucija a ni prijetnja društvu, presudio je Kanadski vrhovni sud u srijedu ukinuvši zabranu rada klubovima za swingere. Sud je odluku donio nakon razmatranja žalbe Jean Paul Labayea koji je vodio swingerski klub L'Orage u Torontu a koji je 1999. godine osuđen zbog vođenja "javne kuće", odnosno mjesta gdje se događa prostitucija i ostala nedjela koja narušavaju javno ćudoređe. Ovom odlukom, koja će radikalno promijeniti način na koji će sudovi dalje odlučivati što predstavlja prijetnju javnom moralu, vrhovni je sud odbacio presudu donesenu protiv Labayea pa će njegovi članovi opet moći sudjelovati u grupnom seksu u privatnim sobama iza zaključanih vrata.
Žene, pijte više čaja! 
Znanstvenici sa švedskog Karolinska instituta tvrde da bi dnevno konzumiranje dviju šalica čaja moglo smanjiti rizik od obolijevanja od karcinoma jajnika kod žena za oko 50%, zahvaljujući antioksidansima kojima obiluje taj napitak. Švedski znanstvenici prvi su istražili i povezali utjecaj konzumiranja čaja i mogućnosti rjeđeg obolijevanja od ove specifične vrste raka. U njihovo je istraživanje bila uključena 61.057 žena u dobi od 40 do 76 godina. Znanstvenici su im postavili više pitanja o njihovim prehrambenim navikama u razdoblju između 1987. i 1990. U prosincu 2004, sudionice istraživanja pozvane su ponovno na razgovor kako bi se ustanovilo je li se kod njih i u kojem postotku u međuvremenu razvio rak jajnika.
Ma, vidio bi ja nju s nekim od nas... 
Jennifer Connelly priznala je u razgovoru za časopis Esquire da za vrijeme seksa voli čitati ili kupovati putem interneta. Oskarovka je također odala da često za vrijeme seksa sa suprugom Paulom Bettanyjem razgovara telefonski s prijateljicama.
Još jedan mali korak naprijed u liječenju HIV-a 
Njemački znanstvenici objavili su da su razvili lijek protiv sojeva virusa HIV-a, uzročnika AIDS-a, koji su rezistentni na liječenje. Novi lijek neutralizira ljudski protein koji virusu treba za razmnožavanje; konvencionalno liječenje cilja taj protein unutar virusa. Poput drugih, niti ovaj lijek ne izliječi oboljelog, nego zaustavlja napredovanje bolesti i pruža bolju kvalitetu života. Pojedinosti o novom liječenju objavljene su u ovomjesečnom izdanju časopisa "Journal of Clinical Investigation".
Nova pravila za kraljevsku mornaricu 
Britanska kraljevska mornarica uputila je svojim pripadnicima nova pravila ponašanja kojima im se zabranjuje postavljanje postera golišavih djevojaka kao i hvalisanje svojim seksualnim životom. Također ne smiju primati niti slati poruke sličnog sadržaja. Moglo bi se blago reći da mornari i nisu oduševljeni novim pravilima.
GPRS gaćice 
Žensko donje rublje s ugrađenim sistemom za praćenje postalo je pravi hit u internetskoj prodaji. Proizvođač rublja imena 'Forget-me-not', japanska je tvrtka Panchira, objašnjava da se koriste tehnologijom američke vojske: odašiljač sistema globalnog pozicioniranja, neprimjetno zašiven u rub gaćica, šalje koordinate kretanja bliske osobe preko satelita izravno na mobitel ili PC. Kao dodatnu pogodnost za sumnjičavce kojima je važno da im je voljena osoba zdrava pa onda i kad radi loše stvari, postoji mogućnost primanja podataka o pulsu i tjelesnoj temperaturi. Svjedočanstva korisnika su, naravno, različita. Nekima je špijuniranje osobe od povjerenja donijelo duševni mir, a drugima - rastavu.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova