Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
U Južnoj Koreji zatvaraju bordele 
Vlada Južne Koreje najavila je program reduciranja prostitucije u svojoj zemlji. Odlučeno je da će se za početak zatvoriti 70 kvartova "crvenih svjetala" s tim da bi se kompletna zemlja od te djelatnosti "očistila" do 2007. godine. Sve prostitutke bi se trebale prekvalificirati za druge djelatnosti. Prostitucija je inače velik posao u ovoj zemlji i procjenjuje se da 330.000 prostitutki radi u 80.000 bordela čime se godišnje zaradi oko 20 milijardi dolara.
Žene izgledaju najbolje kad ovuliraju 
U Engleskoj i Češkoj napravljeno je zanimljivo ispitivanje. Fotografirano je 50 žena od 19 do 33 godine za vrijeme plodnih dana i onda opet za vrijeme menstruacije. Slike je onda pogledalo 125 žena i 125 muškaraca koji su ocjenjivali njihovu ljepotu. 59% su kao ljepše bile ocjenjene one za plodnih dana.
Česta ejakulacija štiti od raka prostate 
Ima nas mnogo koji ćemo napokon odahnuti. Još do nedavno se tvrdilo da više od 3 ejakulacije tjedno šteti zdravlju muškarca a može izazvati i rak prostate. Sad je, u zadnjoj studiji koju je napravio National Cancer Institute objavljeno da se muškarci koji često svršavaju zapravo na taj način odlično štite od raka prostate. Prema studiji dr. Michael Leitzmann-a napravljenoj na temelju ispitivanja na 29.000 zdravih muškaraca, otkrilo se da česte ejakulacije smanjuju koncentraciju karcinogena koji se inače akumulira u prostatskoj tekučini. Narodskim jezikom, česte ejakulacije otplavljuju nečistoče iz kanala. Studija potvrđuje i rezultate manjeg istraživanja provedenog u Australiji 2003. godine a objavljena je u Journal of the American Medical Association. Phu, nije da i prije to nismo znali ali sad nam je ipak lakše :-)
Sama si napravila carski rez 
Eto koliko žene znaju biti požrtvovne, pogotovo kada im se već desilo da izgube dijete na porodu. U prvom ovakvom zabilježenom slučaju na svijetu, neimenovana 40 godišnja Meksikanka poslužila se kuhinjskim nožem da bi rodila zdravu mušku bebu. Živjela je u području gdje nema struje pa čak ni vodovoda a najbliža bolnica je udaljena oko 8 sati vožnje autom. Prema Dr. R.F. Valle iz bolnice Dr. Manuel Velasco Suarez u San Pablu, Meksiko, žena je popila 3 čaše tekile a zatim se nožem tri puta zarezala. Tek kad je dijete počelo disati i kad je zaplakalo, ona se onesvjestila. Slučaj je zabilježen u "The International Journal of Gynecology and Obstetrics".
Ups... 
Zahvaljujući internetu, ostvarile su se mnoge naše seksualne fantazije i maštarije. Ako ste imali imalo sreće, našli ste si partnera koji je razmišljao na bar sličan način i - to je bilo to. No, ako niste bili te sreće, otišli ste na CHAT ROOM "silovateljski snovi" pa je vaš planirani scenario pošao po zlu... Michael Todd Howard, 35 g, prošlog je rujna provalio u stan gdje je pokušao silovati 25 godišnju ženu koju je ovdje zatekao. Braneči se, ova je svom snagom nogom opalila nesretnog Michaela po jajima čime mu je uništila svaku želju za zabavom. Grčeći se od bolova na podu, upitao ju je koji je njezin nadimak na CHAT-u na što je ova odgovorila da uopće nema kompjuter niti se njime koristi. Nesuđenog silovatelja sada još čeka i godinu dana zatvora...
Povezani menstrualni ciklus i zubno meso 
Ono što se mnogim ženama do sad samo "činilo" sad je i dokazano. Naime, studija objavljena u martu 2004. u Journal of Periodontology potvrđuje da se za vrijeme ovulacije i predmenstrualnog perioda kod žena javljaju upale i krvavljenje zubnog mesa (desni) . Liječnici misle da je za to kriv jedan od hormona.
Kad analni seks pođe po zlu... 
Tko ima nešto protiv istraživanja novih seksualnih užitaka, drugačijih i još uzbudljivijih doživljaja? Pogotovo na još neistraženom dijelu tijela - analnom otvoru... No, kao i svako neistraženo područje, i ovo krije svoje tajne ali i razne opasnosti. U dokumentu "Rectal Foreign Bodies" opisano je podosta toga na tu temu. Bez obzira da li ste već iskusan "penetrator" ili samo povremeni avanturist, dobro je znati kojim se sve opasnostima izlažete jer, u guzi se osim klasičnih vibratora mogu zaglaviti još i čahure metaka, dršci sjekire, kamenje, šrafuncigeri... Slijedi lista 5 najčešče zaglavljenih predmeta: Flaše i vrčevi 32%, Vibratori 23%, Umjetni pimpeki 15%, Čaše i šalice 12% i Drške metli i razne batine 10%.
Soja može djelovati preventivno protiv raka prostate i čelavosti 
Nije li vam sad drago što ste jeli soju? Tim naučnika predvođen doktorom farmacije Kenneth Setchell na Cincinnati Children's Hospital Medical Center, otkrio je da equol, molekula koja nastaje u crijevima kad pojedete soju, u potpunosti neutralizira jak muški hormon (dihidrotestosteron - DHT) povezan sa rakom prostate i pojavom čelavosti. "Equol je izvanredan" kaže dr Setchell, "ovo otkriče je od vrlo velikog značaja jer blokiranje djelovanja DHT-a je jedan od najviših i najvažnijih ciljeva u strategiji liječenja raka prostate i ostalih bolesti vezanih uz to. Ovaj prirodni metabolit napravljen od sojinih izoflavonoida kojih u soji ima u velikim količinama čini to vrlo efikasno. Studija je objavljena u travnju 2004. u Biology of Reproduction.
Kako nahraniti duhove 
U siromašnim krajevima jugoistočne Azije seljani često nude kokoš, patku ili kakav kolač duhovima predaka kako bi se zaštitili od nesreće. No, nesreća u obliku sna zadesila je 33 godišnjeg Soun Ney-a. Sanjao je četiri gladna duha kako od njega traže hranu. Pošto je bio jako siromašan i nije imao ništa za ponuditi, odgovorio je duhovima: "Nemam ni kokoši ni pataka kako bih vam udovoljio. Ako baš želite jesti, možete pojesti moj pimpek." Duhovi su pristali pa je nesretni Soun odmah po buđenju uzeo kuhinjski nož i "nahranio" ih...
Veza između karamele i oralnog seksa 
Povjerljiva informacija osobe koja sebe naziva "Don" i koju objavljujemo među prvima na svijetu: "S vama želim podijeliti ono što sam primijetio u mojem 20 godišnjem iskustvu sa ženama i oralnom seksu. Primjetio sam da žene koje vole karamelu - gutaju (spermu kod svršavanja u oralnom seksu). One koje ne vole karamelu - ne gutaju. Kao i uvijek u životu, i tu ima iznimaka no generalno, to je to. Prije nego sam to rekao vama, rekao sam to trima svojim prijateljima koji su ispitali stvar i potvrdili moje otkriće." Na vama je, dragi naši posjetitelji IZNAD18 da informaciju iskoristite kako najbolje znate i umijete.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova