Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Naprava za mjerenje seksualne želje 
Znanstvenici su izumili stroj koji može izmjeriti koliko ste napaljeni. Naprava zvana željomjer računa da li se osoba osjeća seksi proučavanjem električne aktivnosti u mozgu. Pacijenti su zamoljeni da gledaju erotske video snimke zajedno s filmovima koji nisu seksi prirode kako izvještava The Sun. Elektrode spojene na njihove glave očitavale su električne reakcije na različite slike. Kompjuter je zatim analizirao podatke da se izmjeri pacijentov libido. Napravu je izumila skupina liječnika u bolnici Rambam u Haifi u Izraelu.
U Njemačkoj krenula TV emisija o utrci spermija 
Novi TV reality show pokrenut je u Njemačkoj da se pronađe čovjek s najbržim spermijima. Spermije će do ciljne crte privlačiti kemijski mamac jednak onomu koji luči ženska jajna stanica u maternici. Cilj je da se pronađe najplodniji čovjek u Njemačkoj u novom reality showu nazvanom "Utrka spermija". Dvanaest muškaraca, uključujući i dvije poznate osobe i jednog zdravstvenog manijaka sudjelovat će u emisiji koja će biti emitirana tijekom godine. Emisija će pratiti natjecatelje kako daju donaciju u banci sperme. Zamrznuta sperma će se zatim prebaciti u studio u Cologne. Boris Brandt, 43, voditelj producentske kuće Endemol u Njemačkoj, odbacio je prosvjede da je show neetički rekavši da neće biti oplođena nikakva ljudska jajna stanica. Kako kaže: ”Glavna nagrada natjecanja je Porsche a ne beba. To je zapravo vrlo znanstveni program a tema plodnosti u Njemačkoj je sada vrlo značajna”. Pobjednika će proglasiti skupina doktora koja uključuje ginekologa, androloga i urologa. Brandt dodaje: “Program nije nemoralan. Mi samo testiramo, neće biti začeća”.
Tečaj izbora grudnjaka za studente 
Apsolventima je ponuđena mogućnost da uče kako izabrati adekvatan grudnjak. Edexcel, najveći britanski ispitni odbor, održava tečaj za dućane koji omogućuje studentima da dobiju svjedodžbu o izvrsnosti kako izvještava The Sun. Dućani su to zatražili zato jer su zabrinuti što mnogi kupci ne znaju kako kupiti pravi grudnjak a često im ni osoblje ne zna pomoći... Michelle Wallace, voditeljica razvoja u Debenhams robnim kućama, kaže: “Želimo da naše osoblje ima zaokruženo poznavanje predmeta”.
Korištenje interneta po spolovima 
Opsežnim istraživanjem korištenja interneta u SAD-u otkrilo se da korisnici Interneta dijele mnoge zajedničke interese, međutim, muškarci puno više pregledavaju vijesti, dionice, sport i pornografiju, dok više žena traži zdravstvene i vjerske sadržaje.
Svlačenje zbog pjesnika 
Dvadeset i osam Čileanki skinulo je sa sebe svu odjeću nasred prometne ceste u Santiagu da iskažu počast jednom pjesniku. Žene su pozirale ispred kuće gdje je živio slavni pjesnik Pablo Neruda. Fotografiju je snimio fotograf Rene Alejandro Rojas i nazvao je Munvich što znači goli u Vikingu. Gospodin Rojas izjavio je za novine Las Ultimas Noticias: “Nismo imali dozvolu tako da su se žene morale vrlo brzo skinuti a zatim se isto tako brzo opet i obući”.
Policija provalila u bordel u svinjcu 
Malezijska policija provalila je u bordel u napuštenom svinjcu nakon što su se kućanice žalile da njihovi muževi tamo provode iznenađujuće puno vremena. Svinjac s 20 sobica bio je opremljen stolovima, ventilatorima, barom gdje se posluživao alkohol, neonskim svjetlima i razglasnim sustavom izjavio je Abu Bakar Mustafa, zapovjednik Odjela za kriminalističke istrage države Selangor. Abu Bakar je također rekao: “Dojavljeno nam je o tom mjestu nakon što se nekoliko kućanica žalilo da njihovi muževi provode previše vremena u tom svinjcu”. Policija je stavila svinjac pod nadzor prije nego što je upala u njega uhitivši pritom tri prostitutke iz Kine, malezijskog svodnika i 30 klijenata. Ostale prostitutke uspjele su pobjeći. Nakon uzetih izjava policija je oslobodila klijente, uglavnom lokalne poslovne ljude i ribare.
Kad seks pređe preko ruba... 
Par koji se na zapadu Argentine parkirao zbog malo strasti na kotačima doživio je iznenađenje života nakon što je njihovo divlje ljuljanje poslalo njihov auto preko litice, kako izvještava policija. Također kažu da nije bilo ozbiljnih ozljeda, međutim, gotovo sigurno je bilo nešto povrijeđenog ega kad su 35 godišnjak i 31 godišnjakinja propali više od 300m u kanjon u Lujan de Cuyo u vinogradarskoj pokrajini Mendozi. Neobično, ali kako vlasti kažu par nije primijetio kad je auto krenuo bez vozača. Čovjek je bio u stanju sam izaći iz vozila a njegovu su zaprepaštenu pratilju morali izvući vatrogasci.
Seks liječi prehladu! 
Novo istraživanje pokazuje da vrući seks može izliječiti običnu prehladu. Švicarski znanstvenik Manfred Schedlovski tvrdi da njegovi eksperimenti pokazuju da redovito vođenje ljubavi povećava količinu fagocita što jača tjelesni imuni sustav i bori se protiv mikroba koji izazivaju prehladu. On tvrdi da se broj fagocita - koji napadaju strana antitijela i izazivaju njihovo samouništenje - znantno povećeva za vrijeme spolnog odnosa. Također, prema istraživanju Schedlovskog, broj fagocita može se čak i udvostručiti nakon orgazma što omogućuje da se strani mikrobi brže otkriju i unište.
Pilule i ženski libido 
Istraživanje koje je objavljeno ovaj mjesec u The Journal of Sexual medicine temeljilo se na 124 žene prije menopauze koje su došle u kliniku za seksualne probleme u New Yorku. Studija govori da žene koje koriste kontracepcijske tablete mogu izgubiti svoj seksualni nagon i do godinu dana nakon što ih prestanu uzimati. Već je dugo poznato da gubitak libida, oslabljeni ili nepostojeći orgazmi i bolan snošaj mogu biti popratni učinci tablete. Ipak, prijašnje je istraživanje upućivalo da se ženski spolni nagon može vratiti na normalu unutar četiri tjedna nakon prestanka uzimanja. Međutim, kako izvještava online izdanje The Sunday Timesa, sedmogodišnje istraživanje provedeno pod vodstvom dr. Claudie Panzer, endokrinologinje iz Denvera, Colorado, pokazuje da kemijski spoj koji stvara tableta da spriječi ovulaciju nastavlja smanjivati razinu testosterona, koji je glavni uzročnik seksualne želje kod muškaraca i žena, čak i do godinu dana nakon što je žena prestane uzimati. Žene koje uzimaju tablete imaju četverostruku razinu globulina koji veže seksualni hormon (SHBG) koji zaustavlja testosteron da cirkulira tijelom od onih koje nikada nisu uzimale tabletu.
Najčitaniji članak u 109. godina 
Prošlog 15. srpnja Seattle Times izvijestio je o čovjeku koji je umro od unutarnjih povreda dok ga je ševio konj u životinjskom bordelu. Ispalo je da je to bila daleko najpopularnija priča na web stranici tih novina tijekom 2005. a i daljnje četiri priče vezane uz taj događaj bile su među 20 najposjećenijih lokalnih priča na web stranici novina. Kolumnist Danny Westneat kaže da se “može donijeti zaključak da su članci o konjskom seksu najčitaniji materijal koji su ove novine objavile u svojoj 109 godišnjoj povijesti”.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova