Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Ženama opada interes za seks 
Interes za seks kod žena jako opada jer se moraju boriti sa sve većim zahtjevima partnera, djece i karijere, tvrde britanski znanstvenici. Svaka deseta žena koja je sudjelovala u istraživanju priznala je da je izgubila interes za seks u posljednjih šest mjeseci 2005. godine. "Sljedeći veliki problem je nesposobnost da dožive orgazam. To je priznalo četiri posto žena", kazala je Catherine Mercer s Londonskog sveučilišta nakon istraživanja u kojem je sudjelovalo 11.000 Britanki u dobi od 16 do 44 godina. Udane žene imaju mnogo više seksualnih problema nego žene i muškarci koji nemaju stalnog partnera. Istraživanje je pokazalo i da pripadnici oba spola ne vole baš pričati o svojim seksualnim problemima.
Kondomi po mjeri 
Tajvanska kompanija objavila je da od sada proizvodi kondome po mjeri. SakuNet International izrađuje 55 različitih veličina kondoma od 7,5 do 24 cm koji se lako mogu naručiti i preko interneta. Glavni menađer kompanije, Huang Wanting, kaže kako neprimjereni kondomi mogu lako puknuti ako su premali ili se skinuti ako su preveliki što jako povečava rizik od oboljenja ali i trudnoće. Da bi se izbjegla neugoda kod onih sa malenim pimpekima, njihovi kondomi se nazivaju prema svojim serijskim brojevima. Tako je serijski broj najvećeg G22 a onog najmanjeg J33. U kompaniji kažu da je najprodavaniji model onaj dužine 10,5 širine 4,7 cm.
Volite starije žene? 
Judy Hardy-Holden iz Queenslanda provela je istraživanje među ženskom populacijom s navršenih 70 godina. Rezultat ju je poprilično iznenadio jer je 50% žena izjavilo da i dalje imaju potrebu za seksom. Večina njih rado bi si našla mlađeg partnera koji je još seksualno aktivan i koji bi ih mogao zadovoljiti...
Potpetice vode u shizofreniju! 
Potvrđujući ono što mnoge žene znaju već godinama, švedski znanstvenik tvrdi da vas nošenje visokih potpetica može doslovno izludjeti pa čak izazvati i shizofreniju! Jarl Flensmark iz Malma tvrdi da visoke potpetice uzrokuju napinjanje listova na način na koji normalno hodanje to nikada ne čini. To bi moglo spriječiti neuroreceptore u mišićima listova da oslobađaju dopamin, spoj neophodan za mentalnu stabilnost. Dugotrajno nošenje visokih potpetica, smatra on, moglo bi stoga biti jedno od objašnjenja zašto je u zapadnim društvima shizofrenija kod žena učestalija nego u društvima u kojima ih se rijetko nosi. "Obuća s potpeticama počela se nositi prije više od 1.000 godina i dovela je do pojave prvih slučajeva shizofrenije... Industrijalizacija proizvodnje obuće povećala je učestalost bolesti", navodi Flensmark u članku objavljenom u časopisu Medical Hypotheses. "Mehanizacija proizvodnje počela je u Massachusettsu, proširila se na Englesku i Njemačku i onda na ostatak zapadne Europe. Širenje shizofrenije slijedilo je isti put", ističe švedski znanstvenik.
Britney i felacio 
Trudna pop-princeza postala je prava majstorica oralnog seksa, zahvaljujući maloj pomoći svoje starije i puno iskusnije kolegice Kim Cattrall, poznate žderačice muškaraca iz serije Seks i grad. Britney Spears, koja je nedavno rodila, priznala je da je naučila tajne felacija tek nakon što je pročitala knjigu, točnije seksualni priručnik Satisfaction: The Art of the Female Orgasm koji je napisala upravo Kim Cattrall. Britney je felacio otkrila u vrijeme dok je bila u vezi sa svojom velikom ljubavi pjevačem Justinom Timberlakeom, a od tada ga je poprilično usavršila zahvaljujući Kim. Navedenu knjigu možete kupiti i na IZNAD18...
IZNAD18 prerastao Gigabajt (GB) prostora! 
Početkom godine na server smo postavili poveću količinu novih sadržaja pa sada IZNAD18 dobrano prelazi 1 GB. Za one koji nisu toliko vićni brojkama, recimo da će vam za pregledavanje sadržaja tempom od jedan sat na dan trebati dobra godina dana... Evo razloga za plačanje godišnje članarine!
Tražili seks od J.A. 
Lijepa glumica Jessica Alba otkrila je kako su joj u više prilika redatelji filmova u kojima je glumila ili trebala glumiti predložili seks, no kako je svaki put odbila učiniti takvo nešto, jer bi ih morala viđati svaki dan na setu. “Naravno da je bilo takvih prijedloga!”, rekla je Jessica Alba i dodala “Kada zaista samo želim nekoga poševiti, onda ga ne želim vidjeti ni sutra ujutro, a kamoli svaki dan na setu.” Što se tiče snimanja seksi scena Alba je do sada imala sreće što je uglavnom glumila s atraktivnim partnerima, poput Brucea Willisa, a onih nekoliko puta kad joj se partneri nisu baš sviđali je, kako kaže, “zamišljala svoje pse”.
Bicikl i seks 
Vožnja bicikla može katkad utjecati na spolni život muškaraca i u nekih izazvati trajne smetnje s erekcijom, pokazao je niz nedavno provedenih medicinskih istraživanja. Neodgovarajuće sjedalo može blokirati cirkulaciju krvi u spolnim organima te s vremenom dovesti do impotencije. Međutim, ni žene nisu pošteđene pa tako one koje treniraju biciklizam mogu imati tegoba zbog loše cirkulacije i inervacije klitorisa. Desetak studija provedenih od 2000. godine, rezultate kojih su liječnici saželi u tri članka objavljena u rujanskom broju Journal of Sexual Medecine, procjenjuju da od 4 do 5 posto muškaraca koji redovito voze bicikl, odnosno oko milijun osoba samo u Sjedinjenim Državama, pati od nekog stupnja impotencije, objasnio je urolog Irwin Goldstein. "Ako imate sreće, oštećenja su privremena" i u tom slučaju bilo bi bolje promijeniti tjelesnu aktivnost, drži Goldstein te upozorava da su najopasniji trkaći bicikli koji imaju duga i uska sjedala. Međica, dio tijela između anusa i spolnih organa kojim prolazi kanal u kojemu je arterija te živci suodgovorni za dobru seksualnu funkciju, nije nikad pritisnuta dok osoba sjedi na običnom stolcu. No kod bicikla pritisak je najmanje sedam puta veći.
Upitna budućnost Četvrti crvenih svjetala 
Budućnost Četvrti crvenih svjetala, jedne od najvećih turističkih atrakcija Amsterdama, ovih se dana našla u središtu rasprave koju je pokrenuo novi lokalni čelnik Socijaldemokratske stranke Lodewijk Asscher, postavljajući pitanje treba li gradu znamenitost iza koje stoje trgovina ženama, prisilna prostitucija i organizirani kriminal, piše tjednik "The Amsterdam Times". Predstavljajući prošlog tjedna svoju knjigu "Novi Amsterdam", Assher je izjavio kako je "bolje izgubiti turističku atrakciju nego postati odredište u trgovini ženama". U prvim reakcijama na njegove komentare izražen je strah da se želi riješiti glasovite zone s prostitutkama u izlozima, no kasnije je Asscher na svojoj web stranici objavio kako treba razlikovati toleranciju od ravnodušnosti. "Ne želim ukinuti Četvrt crvenih svjetala, no mislim da prostituciju u izlozima, sve dok postoji sadašnja mračna situacija, treba obeshrabrivati", istaknuo je Assher. Upozorio je na činjenicu da se puno žena odaje prostituciji pod prisilom, te da su bordeli u četvrti vlasništvo malog broja kriminalaca. Iako je njegova inicijativa izazvala kritike informacijskog centra za prostituciju koji drži da je taj političar kao i mnogi drugi ljudi u zabludi, ostali su se u potpunosti složili s njegovim stavom.
Novo cjepivo protiv HPV-a 
HPV 16 i HPV 18 smatraju se najodgovornijima za razvoj karcinoma cerviksa, ustvrdili su sudionici 45. konferencije o infektivnim bolestima održane krajem prošlog tjedna u Washingtonu. Već otprije je poznato da je HPV glavni uzročnik raka grlića maternice te da je 70 posto svih tumora te vrste povezano sa spomenuta dva tipa ovog virusa. Cjepivo protiv tipova HPV 16 i HPV 18 u trećoj je fazi kliničkih ispitivanja. Znastvenici su ustvrdili da cjepivo koje inducira protutijela, djeluje puno učinkovitije kod djevojčica u dobi od 10 do 14 godina, nego u djevojaka od 15 do 25. Istraživanje je također pokazalo da novo cjepivo inducira protutijela kod svih žena koje su ga primile, što znači da je njegova učinkovitost neupitna. Naime, cjepivo djeluje 100 posto kod djevojčica i djevojaka od 10 do 25 godina i to unutar mjesec dana od početka primjene.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova