Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Za plodnih dana, druge žene su im ružne! 
Dr. Maryanne Fisher, psiholog na Toronto York University, provela je zanimljivo istraživanje. Upitala je 57 studentica kako im izgledaju lica 35 žena i 30 muškaraca na pokazanim im fotografijama. Rezultat je pokazao da su žene koje su bile u razdoblju od 12. do 21. dana menstrualnog ciklusa (plodni dani kad im je nivo estrogena najveći) puno kritičnije prema slikama žena nego žene koje nisu bile u plodnim danima... Naučnica to povezuje sa instinktivnim ponašanjem zbog njihovog osječanja da bi im druge žene mogle biti konkurencija kod oplodnje.
Nagrada za povjerenje 
Mark Bravo, 45, i njegova žena Rosanne otišli su na vikend za Valentinovo u Las Vegas. Na sam veliki dan, Mark je dao Rosanne kovertu sa čestitkom u kojoj je bila sadržana sva njegova zahvalnost što njegova supruga nikad nije izgubila vjeru u njega. Zašto je bilo bitno njeno povjerenje? Petnaestak godina prije, Mark je kao bolničar u jednoj bolnici bio optužen za silovanje pacjentice. Nakon kratkog i "efikasnog" suđenja proglašen je krivim i osuđen na 3 godine zatvora što je u potpunosti i odslužio dok ga je supruga vjerno čekala. Po pojavi DNA testova, mnogi su se sudski slučajevi ponovo razmatrali pa se tako pregledala i plahta, hlače i jakna koji su bili dokazni materijal pri suđenju. Ne samo da na njima nije bilo njegove DNA, već tu nije bila ni DNA od žrtve silovanja! Zbog krive presude, prizivni sud obeštetio je Marka sa 5,3 miliona dolara plus 2,3 miliona za kamatu. Svojoj supruzi nije ništa govorio sve do samog Valentinova...
Nepalac oženio psa za sreću 
Phulram Chaudhary, 75, hitno je trebao nešto sreće. A prema običaju lokalnog stanovništva Tharu, ako starcu izraste novi zub mora odmah uzeti psa za nevjestu kako bi izbjegao zlu kob u daljnjem životu. Činilo se da je to prava stvar pa je jadni Phulram okupio obitelj i neimenovanog psa lutalicu te se s njime vjenčao u selu Durgauli u pokrajini Kailali - Nepal. Na žalost, njegova sreća trajala je samo 3 dana jer je tada siroti Phulram - umro.
Mala zabuna 
Valentinovo. Na romantičnoj ste večeri sa odabranicom vašeg srca. I onda vam stigne SMS poruka. Naravno, pred njom nemate tajni pa poruku s vama pročita i ona. Piše: "Dragi, jako mi nedostaješ. Stalno mislim na tebe i šteta što sad nisi pored mene u krevetu. Čekam te, puno pusa i zagrljaja, Jane". Vaša, prije 2 mjeseca vjenčana supruga, otrči od vas vrišteći da želi razvod. Pokušavate joj objasniti da je to greška ali ona u to ne želi povjerovati. Očajni, žalite se svojojem mobilnom operateru koji tek nakon 12 sati vaše muke i neizvjesnosti pronađe pošiljateljicu. Ona objašnjava da je poruka bila namijenjena njenom suprugu koji je na poslovnom putu i da je birala krivi broj. Supruga se malo smirila ali sve je bilo OK tek nakon što su se dvije žene čule na telefon. Ah ta tehnika. Zar već nemamo dosta muke pri objašnjavanju kad poruku namijenjenu ljubavnici pošaljemo svojoj supruzi...?
Ugledao ženu na internet seks videu 
A kako bi se vama svidjelo da surfate internetom tražeći sexy video scene i onda naiđete na filmić kako se vaša žena ševi s nekim drugim? To se nije svidjelo ni neimenovanom ameru pa je sve prijavio policiji. Ova je pokrenula istragu i pronašla grka iz Atene koji je potajno snimao sexy scene u hotelu i sve stavljao na svoj site. Policija je pronašla još nekoliko stotina filmića parova koji su bili snimljeni bez svog znanja. Grk je u pritvoru i čeka suđenje.
Nevjesta se oženila gostom na vjenčanju 
Indija. Miraz je zakonom zabranjen. Ali. Tradicionalisti nastavljaju s tradicijom. Uostalom, obitelj treba nagraditi što k sebi uzima nekog toliko beskorisnog kao što je jedna obična žena - Jayalakshmi, 21. Mladoženjina je obitelj - Murugesan - u početku postavljala neke sitne zahtjeve, no kako se dan vjenčanja bližio, zahtjevi su postajali sve veći. I što je nevjestina obitelj bolje popuštala, bolje se tražio novac, pa namještaj, razne stvari, zlato... Na samoj svadbi, mladoženja je izjavio da želi još i motocikl kako bi ga poslije vjenčanja mogao pokazivati uzvanicima. Tu je napokon prekipjelo nevjestinoj majci. Otkazala je svadbu pred svim gostima. U gužvi, gotovo nekim čudom (Šiva možda?) pojavio se jedan od uzvanika koji je pred svima zaprosio nevjestu. Prihvatila je i vjenčali su se na licu mjesta. Sad nesuđena punica traži svoj novac natrag.
Dogovoreni "blind date" doveo do hapšenja 
Naravno, kad već dogovorite rendes na neviđeno, ipak pokušate prikupiti što više informacija možete o osobi s kojom ćete izaći. Nešto slično učinila je i amerikanka koja je svoju srodnu dušu potražila na internetu. Prije samog sastanka upisala je ime svojeg udvarača u "Google" da vidi da li može što iskopati. Na njezino veeeliko iznenađenje, LaShawn Pettus-Brown, njen nesuđeni ljubavnik, bio je na nekoliko policijskih tjeralica zbog prevara. Na svoj rendes s LaShawnom pozvala je i policiju iz Applebee, SAD. Baj, baj LaShawn.
Iskustva s privatnim zdravstvenim osiguranjima 
Ukinuto je dodatno zdravstveno osiguranje i uskoro bi se trebala početi uvoditi ona privatna. Poznajući našu situaciju, ne sluti na dobro. No, da ni na zapadu baš ne cvjetaju ruže po tom pitanju svjedoći slijedeća priča: Gospodin Smith dolazi u liječničku ordinaciju po rezultat testa za svoju suprugu. Tehničar iz laboratorija mu kaže: "Jako mi je žao gospodine ali imamo mali problem. Istovremeno sa uzorcima vaše žene, u laboratorij su stigli uzorci još jedne gospođe Smith i sad nismo sigurni koji je rezultat vaše žene. Ali, iskreno, vijesti su grozne ili užasne!" "Kako to mislite?" - upitao je gospodin Smith. "Pa... jedna gospođa Smith je pozitivna na Alzhajmerovu bolest dok ona druga ima AIDS..." "Pa to je grozno!" - kaže gospodin Smith - "Da li možete ponoviti test?" "U normalnom slučaju, da" - odgovori tehničar - "ali, vi imate osiguranje Blue cross health care, a oni ne žele ove skupe testove plačati više od jednom..." "Pa, što da onda radim?" upita gospodin Smith. "Kontaktirao sam vaše osiguranje i oni u principu kažu ovako - odvedete svoju suprugu i ostavite je u centru grada. Ako pronađe put do vaše kuće - nemojte s njom više spavati!"
Cjepivo protiv herpesa za žene u zadnjoj fazi razvoja 
Lijek će se zvati Herpevac. a razvila ga je firma GlaxoSmithKline u suradnji sa National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Sad traže dobrovoljke koje će sudjelovati u zadnjoj fazi testiranja proizvoda. Herpevac ne sadrži živi virus i ne može izazvati infekciju. Prošao je sva dosadašnja sigurnosna ispitivanja i sad se traži cca 7550 zdravih žena 18 - 30 godina koje su negativne na viruse HSV-1 (oralni herpes) i HSV-2 (genitalni herpes). Ako želite sudjelovati, dovoljna je samo prijava preko internet stranice GlaxoSmithKline ili National Institute of Allergy and Infectious Diseases.
Seks sa životinjama u Švedskoj 
U ovoj prilično obrazovanoj zemlji sa visokim standardom začudo seks sa životinjama nije protuzakonit pa na neki način ni ne čudi da je silovanje životinja tamo prilično česta pojava. Ono što ipak čudi je činjenica da je zabilježen rapidan porast ove pojave od 1999. godine kad je zabranjena dječja pornografija. Johan Beck-Friis, glasnogovornik švedske veterinarske udruge kaže: "Drugim rječima, čini se da su mnogi šveđani seks sa djecom zamjenili seksom sa životinjama" Eh, da sam to prije znao, zbog šveđanki bih si nalijepio i konjski rep...:-)))

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova