Vaše reklame na iznad18.com ...
Glavni meni
Postanite član
O IZNAD18
Mali sexy oglasi
Seks i droga
Fotografije
Sexy igre
Sexy literatura
Najveći !
Sexy Astrologija
Provod i ljetovanje
Galerija
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Razglednice
Za zdravlje
Slika dana
I opet anonimno ali sasvim iskreno: Da li ste zadovoljni veličinom svog "pimpeka"? Dakle, volio bih da je:
Malo veći
Puno veći
Dobar je i radi za 5!
Malo manji
Glasaj      Rezultati
Sexy razglednice
Iskorak
Kontra
Gay
Zagreb pride
CroL

Arhiva vijesti

Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Gola narednica 
Službeno je objavljno da je narednica Zrakoplovnih snaga SADa koja je gola pozirala za Playboy suspendirana s dužnosti dok traje vojna istraga. U broju objavljenom u veljači Michelle Manhart je fotografirana u uniformi kako viče i drži oružje u ruci pod naslovom «Opasna ljubav». Na sljedećim stranicama se pojavljuje dijelom obučena dok vježba noseći «čvarke», kao i potpuno gola. Oscar Balladares, glasnogovornik Zrakoplovne baze Lackland, izjavio je da taj naredničin postupak nije u skladu s visokim standardima koji se očekuju od pripadnika zrakoplovnih snaga, niti s temeljnim vrijednostima poštenja, službe prije sebe samog i izvrsnosti u svemu što se radi. Manhartova, 30 godina, izjavila je za Playboy da smatra da se samo bori za svoja prava. Nisam napravila ništa loše, pa nisam očekivala da će to biti tako velik problem. Manhartova je udana i ima dvoje djece. Pridružila se zrakoplovnim snagama 1994. a 2002. bila je u Kuvajtu. U Zrakoplovnoj bazi Lackland trenira zrakoplovce.
Grom u ljubavnike 
Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povređeni su kad ih je udario grom dok su se ševili na Adi Ciganliji. Stradali su ispod žalosne vrbe u nedjelju na večer za vrijeme velikog nevremena. Ekipa hitne odvezla ih je opečene i potpuno gole u centar za opekotine. Poslije ukazane im pomoći, Bojan je pušten na kučnu njegu, dok je Mirjana zadržana u bolnici na odjelu za intenzivnu njegu. Povrede su joj dosta teške no život joj nije u opasnosti. Događaj prati još jedna pikanterija. Nakon nekog vremena u bolnici se pojavio mlađi muškarac interesirajući se za pacjenticu. Dežurna sestra ga je uputila u njenu sobu zamolivši ga pritom da preuzme njene stvari među kojima su bili i neki muški odjevni predmeti. Kada mu je objasnila da su to stvari njenog supruga ovaj je zaprepašteno odgovorio: "Pa, ja sam njen suprug!" Tek tada mu je objašnjena i priroda njene povrede. Prema tvrdnjama dobro obavještenog izvora, Bojan je zadobio samo lakše povrede jer je bio u ulozi "provodnika". - Mirjana pak je gola ležala na vlažnoj travi dok je Bojan u trenutku udara groma bio na koljenima. Elektricitet je samo prošao kroz njegovo tjelo da bi potom punom snagom opalio njegovu ljubavnicu. Opekotine su joj najjače na mjestu gdje je struja ušla u nju pa sad znate i u kojem je stanju... Pitam se da li bi joj pomoglo da su se zaštitili gumicom. Možda bi tada nastradao samo ljubavnik? Hm, evo jednog razloga protiv gumica!
Rusi se seksaju dok voze 
Rusi su najgori vozači u Europi a prema novom istraživanju 25% njih priznaje da su se seksali za volanom. Anketa koju su proveli KRC Research i Goodyear također je pokazala da Rusi ne koriste pojaseve, krše ograničenja brzine, voze kroz crveno, voze pijani i ševe se dok voze češće nego ostali Europljani. 36% ruskih vozača priznalo je da redovito prekoračuju ograničenja brzine što je najviši postotak u Europi. Rusi razgovaraju na mobilini telefon dok voze češće nego vozači ostalih 14 europskih zemalja gdje je provedena anketa. 30% ispitanika u Rusiji vozili su pijani. Rusi također ne obraćaju pažnju na svoje psihofizičko stanje prije nego što sjednu za volan. Samo 9% onih u Europi vozit će ako se ne osjećaju dobro u usporedbi s 23% Rusa.
Hrkanje pogađa seksualni život 
Kad je u pitanju spavaća soba, izgleda da ništa ne može dovesti do takvog razdora u seksualnom životu nekog para kao hrkanje. Veliko istraživanje u Britaniji pokazalo je da hrkanje može biti velika prepreka u spavaćoj sobi i ne samo da pogađa jedan od 4 para, nego je to i razlog zašto 25% parova spava razdvojeno. 50% ispitanih parova priznalo je hrkanje utječe na njihov odnos. Premda većina ljudi ne želi priznati da hrču, pokazalo se da hrkanje pogađa 7 muškaraca i 4 žene od 10. Stručnjak za odnose Denise Knowles potvrđuje da je istina da hrkanje može narušiti seksualni život para jer čovjeka ostavlja fizički i emotivno iscrpljenim zbog nedostatka sna pa je seks zadnja stvar koju biste poželjeli kad ste skršeni.
Baka uhapšena zbog prodavanja seksi igračaka 
U Louisiani, uhapšena je 70 godišnja Alvena Johnson, vlasnica dućana za odrasle a zatim i bračni par Bobby and Lori Tremaine, vlasnici drugog takvog dućana. Na samo hapšenje pozvana je čak i lokalna televizija da snimi njihovo odvođenje u lisicama. Optuženi su za promoviranje obscenih naprava, seksi igračaka, erotskih video filmova i smiješnih poklona a čeka ih kazna od 2.500$ te između 6 mjeseci i 3 godine zatvora. Ovo je absurdno, zar ne? - komentirali su mnogi. Živimo u 21. stoljeću gdje su takve naprave gotovo sveprisutne u američkim spavaonicama. Prema Durexovom istraživanju iz 2005. godine 43% Amerikanaca koristi vibratore za poboljšanje seksualnog života a s druge strane na vijestima gledamo kako se prodavači takvih igračaka, bake i oženjeni parovi, odvode u zatvor.
Rumunjski parlament namjerava legalizirati prostituciju 
Rumunjski parlament ima u planu legalizirati prostituciju u pokušaju borbe protiv seksualnog ropstva i trgovanja ljudima. Rumunjsko zakonodavstvo predviđa novčanu kaznu ili do 3 godine zatvora za prostituciju. Međutim, kad ih uhapse, većina rumunjskih prostitutki prisiljena je samo platiti kaznu. Organizacije za ljudska prava vide u legalizaciji način borbe protiv širenja spolno prenosivih bolesti i trgovanja ženama. Crkva je, očekivano, otvoreno protiv prijedloga.
I brazilci svoju Seve imaju 
Brazilski playboy Tato Malzoni i bivša Ronaldova djevojka Daniella Cicarelli glavni su junaci video uratka u trajanju od 4 minute i 38 sekundi koji je snimio jedan reporter. Scena se odvijala na plaži u španjolskom gradu Cadizu. Filmić je već prošao pola internet zajednice i još malo i vidjet će ga svi koje to zanima. Daniella i Ronaldo neslužbeno su se vjenčali prije oko godinu i pol ali veza je ubrzo pukla...
Prvi gay brak u Sloveniji 
Viki Kern i Mitja Blažić prvi su slovenski homoseksualni par koji je brakom ozakonio svoju vezu prema novom zakonu koji je tamo nedavno usvojen. Kako su odredile vlasti u Sloveniji, registracija partnerstva može se održavati samo utorkom i četvrtkom od 9 do 14 sati.
Seksualne fantazije smanjuju bol 
U istraživanju provedenom na sveučilištu John Hopkins u Baltimoru, studenti su podijeljeni u dvije skupine. Svi su svoje ruke uronili u ledenu vodu no jedna je skupina intenzivno mislila na seks dok je druga mislila na svakodnevne probleme, predavanja u školi i slično. Skupina koja je mislila na seks svoje je ruke u hladnoj vodi držala duplo dulje a sa puno manje osječaja neugode. Također, bili su i manje uznemireni, depresivni i nervozni od druge skupine. Istraživanje je dokazalo da razmišljanje o seksu u znatnoj mjeri odvlači pozornost od boli smanjujući tako i njezin intenzitet. Isto tako smanjuje se zlovoljnost i depresivnost tvrdi i koautor studije dr Hamid Hekmat, profesor psihologije na sveučilištu Wisconsin u Stevens Pontu.
Osveta je slatka 
Astoria, država New York. Bilo je to veliko vjenčanje s oko 600 uzvanika. Na prijemu, nakon samog čina vjenčanja, mladoženja je izašao na pozornicu i na mikrofon se obratio uzvanicima. Rekao je da se želi svima zahvaliti na dolasku (a mnogi su doputovali čak iz Grčke) i pruženoj podršci na početku njihova zajedničkog života. Posebno se želio zahvaliti svojoj i mladenkinoj obitelji, kao i svome puncu što im je omogućio tako veličanstven prijem. U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon. S donje strane stolice svih uzvanika, uključujući i mladence, nalazila se zalijepljena kuverta. Rekao je da je to poklon od njega i pozvao ih da je otvore. U svakoj luksuznoj omotnici nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovjenčane supruge kako se ševi s kumom. Posumnjavši, mladoženja je još prije nekoliko tjedana unajmio privatnog detektiva da ih prati... Nakon što je neko vrijeme stajao u tišini gledajući reakcije uzvanika, obratio se zaprepaštenoj gomili rekavši im: “Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom kurvetinom.” Sutradan ujutro razvrgnuo je brak. Osveta? Mladenkini roditelji platili su 92.000$ za vjenčanje i prijem oko 600 uzvanika, fotografije s vjenčanja koštale su 4.000$, 2-tjedno luksuzno bračno putovanje na otok Mikonos (Grčka) koštalo je 8.500$ no iznad svega - ukaljao je ugled mladenke i kuma pred 600 prijatelja i članova obitelji.

Ukupno ima 401 vijest(i) u arhivi. Stranice s vijestima: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Glavni menu
Fotografije
Pregled oglasa
Prijem oglasa
Sex-o-manija
Priče
Priče korisnika
Galerija
Seks i droga
Sexy igre
Najveći !
Sexy literatura
Sexy Astrologija
Zawebancije
Reportaže
Fotke članova
Prigodna prodaja
Mudre izreke
Razglednice
Provod i ljetovanje
Djevojka tjedna
Iz Hrvatske
Iz Srbije
Iz Slovenije
Iz BiH
Iz Makedonije
Iz Crne gore
Webmaster
Prijedlozi
Reklama na IZNAD18
Razmjena linkova